Află ce poţi face pentru a găsi partenerul perfect!

1 64725 original jpg jpeg

Devotamentul este una dintre cele mai importante calităţi ale unui iubit, însă este posibil ca tocmai bărbaţii fideli să fie cel mai greu de găsit. Citeşte în continuare ce trebuie să faci pentru a descoperi partenerul perfect.

Nu uita să te iubeşti pe tine însăţi

Te poţi întreba care este legătura dintre relaţia cu un bărbat deosebit şi narcisismul-deşi este exagerat să numim aşa iubirea de sine. Totuşi,crezi sau nu,asta este cheia pentru a atrage un bărbat uimitor. Motivul este simplu:în general aduni în jurul tău oameni care te tratează exact aşa cum te tratezi tu.

Din păcate,se întâmplă să porneşti cu stângul într-o relaţie,plecând din start de la premisa că nu meriţi îndeajuns iubirea prinţului la care visezi.  Ca urmare a internalizării acestei convingeri,creezi (inconştient) relaţii care dovedesc teoriile tale înrădăcinate-şi anume că eşti nevrednică de iubire.

Poţi pune capăt acestui cerc vicios începând să te preţuieşti mai mult. Astfel,vei emana energii pozitive şi vei deborda de optimism,ceea ce va atrage ca un magnet bărbaţii sensibili,care caută relaţii stabile.

Doreşte-ţi să experimentezi ceva nou

De multe ori te temi chiar şi să crezi într-o relaţie diferită de cele în care ai fost implicată până acum. Imaginează-ţi cum ar fi ca bărbatul de lângă tine să fie exact aşa cum ai visat,iar pentru asta ai nevoie să ştii foarte bine cum vrei să fie alesul inimii. Cu cât te vei gândi mai în detaliu la cum îţi doreşti să fie cel care te face să vibrezi numai uitându-te la el,cu atât mai uşor îţi va fi să îl recunoşti atunci când îl vei întâlni în carne şi oase.

Deci,lasă-ţi imaginaţia să zburde şi ai încredere în necunoscut. Orice este posibil,mai ales atunci când vine vorba de dragoste.

Fii oricând disponibilă pentru iubire

Nu îţi fie teamă să fii implicată într-o relaţie. Pentru iubire trebuie să fii oricând disponibilă,fără a te gândi la viitor sau la cât de mult îţi va schimba viaţa un bărbat. Trebuie doar să ai încredere în faptul că nimic nu este întâmplător,şi că există un motiv anume pentru care o persoană intră în viaţa ta. Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg