Ai o relaţie la distanţă? Iată ce ar trebui să ştii

1 70176 original jpg jpeg

Relaţia la distanţă nu este un concept nou. Relaţiile au fost ţinute în viaţă prin războaie şi conflicte cu puterea unei simple scrisori. Într-adevăr, acum este mai uşor cu ajutorul telefonului, la o simplă atingere a unui buton a acestuia. În plus, studiile arată că relaţiile la distanţă sunt mai puternice decât cele ale cuplurilor care locuiesc în acelaşi loc.

Iată câteva lucruri importante de reţinut dacă vrei ca relaţia de la distanţă să dureze: 

1. Este important contactul regulat

Este important să păstrezi un contact regulat unul cu celălalt,dar să nu exagerezi. Un apel reciproc o dată pe zi sau la câteva zile este suficient şi în acest fel veţi avea multe de spus unul altuia. În plus,este important să nu vă supraaglomeraţi reciproc şi să vă susţine-ţi unul pe altul. Oferă spaţiu şi ascultă cu interes ceea ce îţi povesteşte,astfel va simţi că te bucuri pentru el şi că îl sprijini.

2. Asigură-te că sunteţi pe aceeaşi pagină atunci când vine vorba de relaţie

Vrei să obţii ceva clar de la început,nu pierde timpul. Înainte de a începe o relaţie la distanţă,asigură-te că şi

are aceleaşi aşteptări ca şi tine de la relaţie. În plus,este necesar să stabiliţi condiţii echitabile,deoarece acest lucru va contribui la stabilirea unei încrederi reciproce care vă va ajuta în determinarea soluţiei dacă relaţia ar trebui să continue. 

3. Socializează cu cei din jur

Reţeaua socială de sprijin va juca un rol important în viaţa ta şi trebuie să cultivi mereu legăturile sociale. Petrecere mai mult timp cu prietenii şi familia,pentru a nu sta mereu cu gândul la partenerul tău. În plus,este important să aveţi independenţă în afara relaţiei.

4. Comunicarea este cheia

Dacă nu eşti mulţumită de ceva în relaţia voastră sau eşti deranjată de ceva care a fost spus sau făcut,

cu partenerul tău,spunându-i exact cum te simţi şi să te asiguri că problema este rezolvată înainte de a închide telefonul. Stai calmă şi vorbeşte-i într-un mod calm.

5. Sunteţi conectaţi mereu

Majoritatea incertitudinilor în relaţiile de lungă distanţă vin de la a avea sentimente intense de intimitate şi de conectare,urmate de sentimente la fel de intense de a fi independentă. E un fel de anxietate de separare,carepoate afectarelaţiile locale,dar amplificate atunci când eşti într-o relaţie la distanţă.

Găsirea modurilor în care puteţi fi conectaţi în mod regulat vă ajută în a aduce un sentiment de normalitate relaţiei voastre. În plus,vă puteţi vedea şi vorbi pe internet. În acest fel,o să vă simţiţi aproape unul de celălalt. cu ajutorul conectării şi astfel vei avea o întâlnire în fiecare săptămână sau zi. Aşadar,iubitul tîu o să aştepte cu nerăbdare să vorbiţi din nou şi asta este un sentiment de normalitate în relaţie.