Am aflat de ce nu te mai sună!

1 71361 original jpg jpeg

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să ieşi cu cineva, să îţi lase impresia că totul e fost foarte bine şi a doua zi te-ai trezit că el nu mai dă niciun semn? Din păcate, nu ştii ce faci sau ce nu faci, de ajungi mereu în situaţia asta.

Din punctul tău de vedere,întâlnirile de care amintim au mers atât de bine! Aţi râs o grămadă,aţi avut o conversaţie plăcută,păreaţi a fi pe aceeaşi lungime de undă… totul până când ai realizat că nu mai urmează o a doua întâlnire. Prima regulă pe care trebuie să o ştii este că bărbaţii vor să fie cu femeile care par fericite alături de ei şi care îi apreciază pentru ceea ce sunt. Aşa că,dacă vrei ca el să te sune pentru a doua zi,nu mai face aceste 6 greşeli.

1. Schimbi planurile

Dacă el a făcut efortul de a aranja o întâlnire sau o excursie,nu sugera ceva diferit. Asta poate părea lipsit de respect. Foaret mulţi bărbaţi se plâng că femeile au fost nemulţumite de locul ales de ei,cu mare grijă,pentru prima întâlnire. Ce este mai important? Unde te duce sau faptul că sunteţi împreună câteva ore? Dacă îi atragi atenţia asupra localului,el se simte direct responsabil,doar a fost alegerea lui. Punctează doar ceea ce îţi place. Concentrează-te pe punctele tari ale serii.

2. Nu îi recunoşti meritele

De fapt,toţi oamenii au nevoie de aprecieri,care sunt unităţi de măsură personale,ce le arată cât de bine sau de rău fac un lucru. Cu toate astea,bărbaţiirareori le obţin. Credem că sunt ego-maniaci care caută recunoaşterea meritelor tot timpul,dar asta se întâmplă pentru că nu le primesc la fel de des ca femeile. "Îţi mulţumesc. M-am simţit bine în seara asta şi apreciez efortul depus”, este atât de simplu, iar pentru el înseamnă atât de mult.

3. Vorbeşti mult despre munca ta

De fiecare dată când vorbeşti despre job, tensiunea sexuală se risipeşte. Oricât ai vrea să negi asta, adevărul este că sexualitatea este parte din noi şi că este absolut normal ca la primele întâlniriun mare accent să fie pus şi pe atracţia fizică,nu doar pe emoţional.

4. Îi iei vorba din gură

Nu îl laşi niciodată să îşi ducă ideea la bun sfârşit. Anticipezi ce vrea să spună,ai şi tu o experienţă similară de care vrei să îi povesteşti înainte ca el să fi terminat ce avea de spus. Cu toate astea,chiar dacă tu o numeşti conversaţie,el consideră asta lipsă de respect.

5. Nu prea îl asculţi

Răspunzi la mesaje exact în momentul în care el îţi povesteşte ceva important pentru el. Chiar dacă îi spui celei mai bune prietene ale tale cât de grozav este el,asta nu îl încălzeşte cu nimic. Tocmai i-ai arătat că nu poate conta pe tine nici în cele mai simple situaţii.

6. Îi vorbeşti de fostul

Nu discuţi cu un pretendent despre cât de bine era cu fostul,sau de cât de nenorocit este că te-a făcut să suferi. Traumele tale s-ar putea să îl facă să creadă că fostul avea dreptate. Deci,limitează-te la a trăi clipa.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg