Arta de a flirta cu stil

1 80835 original jpg jpeg

Dacă faci parte din categoria femeilor care consideră că bărbatul este cel care ar trebui să iniţieze o relaţie, poate că n-ar strica să îndrăzneşti mai mult. Pentru a veni în sprijinul tău, am alcătuit acest mini-ghid de tehnici de seducţie.

Poartă-ţi corpul cu graţie

Dacă stai să analizezi către ce femei aleg bărbaţii să se îndrepte atunci când se află într-un loc public, vei constata că nu neapărat către cele frumoase. Ceea ce îi atrage ca un magnet este ceea ce transmit ele prin limbajul corpului. Atrăgătoare sunt cele care degajă siguranţă de sine, care nu se sfiesc să accepte o invitaţie la dans, care se arată gata de a fi cucerite prin mici gesturi cum ar fi trecerea degetelor prin păr, atingerea gâtului sau prin orientarea corpului către cel care le-a stârnit interestul. Cu alte cuvinte, învaţă să îţi porţi corpul cu graţie, dacă vrei să cucereşti şi să fii cucerită.

Încrederea în sine contează

Nu subestima niciodată puterea pe care o exercită asupra bărbaţilor încrederea de sine. Faptul că îţi conştientizezi atuurile şi le valorifici – toate acestea le vor părea lucruri de-a dreptul fascinante. Un bărbat va fi dornic să afle mai multe despre tine când va simţi că are atât de multe de descoperit. Dozează misterul şi lasă-l să afle lucuri despre tine puţin câte puţin. Stârneşte-i curiozitatea!

Ping-pong din priviri

Stabileşte contact vizual cu cel pe care-l placi. Mai întâi fixează-ţi ţinta, aruncă-i o privire scurtă şi schimbă-ţi imediat centrul atenţiei. Dacă îţi va răspunde şi el, atunci e momentul să îl priveşti iar, mai lung de această dată, cu o privire care invită. Vorbeşte cu ochii şi transmite-i că îl placi. Păstraţi contactul vizual şi vei vedea că nu va mai dura mult până va veni la tine.

Zâmbetul – cartea ta de vizită

Ce spune zâmbetul despre tine? Că ştii să te bucuri de viaţă, că eşti o persoană sociabilă, glumeaţă, care nu se simte deranjată dacă este abordată. Şi cine nu-şi doreşte să fie în compania unei astfel de femei? Potrivit experţilor în descifrarea limbajului nonverbal, zâmbetul se clasează pe primele locuri în arsenalul seducţiei, deoarece denotă o fire deschisă.

Lasă-l să te admire pe-ndelete

Toate actriţele considerate experte în arta flirtului precum Marilyn Monroe sau Brigitte Bardot aveau ceva în comun – mersul legănat. Unduirea şoldurilor este percepută ca fiind extrem de sexy. Un alt truc pe care-l poţi folosi este acela de a merge încet, graţios, nu ca atunci când eşti grăbită. În acest fel, el va avea posibilitatea să te admire pe îndelete, percepându-te, în acelaşi timp, ca fiind extrem de feminină.

Vocea dă tonul

Vocea suavă, vorbele uşor şoptite, tonalitatea scăzută sunt, potrivit studiilor, extrem de atrăgătoare pentru bărbaţi. Interesant este şi faptul că în perioada fertilă, în urma schimbărilor hormonale, laringele femeii, implicit vocea, pot suferi modificări. Bărbaţii se simt mult mai interesaţi de femeile care vorbesc pe un ton scăzut, unii dintre ei ajungând chiar să se îndrăgostească pe baza acestui criteriu. În topul actriţelor cu cele mai seducătoare voci se numără Michelle Pfeiffer, Angelina Jolie, Marilyn Monroe, Marlene Dietrich sau Scarlett Johansson. Ascultă-le şi învaţă de la ele!

Nu-i arăta cât de mult îl placi

Ce poate fi mai bulversant pentru un bărbat decât sentimentul că îi poţi scăpa printre degete? Stârneşte-i interesul nearătându-i exact cât de mult îţi place, mai ales la început. În acel moment, tu vei deveni prioritatea lui şi va face orice să îţi stârnească interesul, neştiind, de fapt, cât de mult eşti tu atrasă de el în realitate. Nu uita niciodată că bărbaţii iubesc provocările. Aşadar, e bine să devii o provocare pentru el, pentru care va trebui să lupte.



Recente

discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg