Aşa îţi dai seama dacă te minte sau nu!

1 64746 original jpg jpeg

Poate fi vorba despre o minciună din partea partenerului tău sau pot fi gânduri negre doar în mintea ta. Dacă ţi se pare că se fereşte de tine, atunci fii atentă la comportamentul lui!

I se usucă gâtul

Unul dintre semnele care dă de gol un bărbat atunci când minte este modul ciudat de a înghiţi des în timpul conversaţiei. Specialiştii susţin că din cauza emoţiilor,muşchii esofagieni încep să se contracte,iar gâtul se usucă. Ţine cont de acest gest dacă simţi că partenerul tău îţi ascunde ceva.

Vrea mai mult sex

Acest semn nu dezvăluie neapărat că el se fereşte de tine,dar,uneori,poate fi un indiciu. Psihologii spun că apetitul sexual al unui bărbat creşte atunci când el evită contactul emoţional pentru a nu-şi dezvălui secretul. Astfel,pentru a umple golul produs de lipsa comunicării,el se implică fizic pentru a-şi demonstra dragostea.

Îţi dă prea multe detalii

Nu te lăsa păcălită atunci când partenerul tău îţi dă informaţii fireşti,de genul unde a fost sau ce a făcut. Pentru a ţine secretul bine ascuns,el va încerca să vorbească mult,să-ţi ofere detalii nesemnificative,dar să facă şi multe pauze în timpul descrierii. Dacă este sincer,cu siguranţă nu-ţi va da numele barmanului sau culoarea pereţilor deoarece nu ţii minte astfel de detalii în mod normal.

Pune mâinile în buzunar

Dacă eşti în momentul unei investigaţii,fii atentă la mâinile partenerului tău. În cazul în care o persoană îşi pune mâinile în buzunar sau se ţine de gât înseamnă că încearcă să-şi găsească confortul necesar pentru a masca ceva. Nu te ghida,însă,doar după acest gest deoarece unele persoane chiar obişnuiesc,în mod firesc,să-şi ţină mâinie în buzunar.

Citeşte şi:

Cearta,benefică sau nu în cuplu?

Greşeli pe care şi cuplurile fericite le fac