Bărbat îndrăgostit. Cele 10 semne care te ajută să îl recunoşti

bărbat îndrăgostit jpeg

Un bărbat îndrăgostit, care îşi doreşte o relaţie serioasă cu tine, până la adânci bătrâneţi, îţi dă indicii care nu înşală. Dacă, din cele prezentate mai jos, observi măcar jumătate la partenerul tău... e semn că s-a îndrăgostit.

1.  Bărbat îndrăgostit - Ţi-o spune din priviri

Privirea e oglinda care nu înşală. Când te vede apărând într-o încăpere,când dansaţi împreună,când te aude vorbind,îi vei remarca în ochi acea scânteiere care îţi transmite,fără dubiu,că eşti frumoasă,că îi place să fie în compania ta. Privirea aceea transmite o bogăţie de emoţii şi de intenţii – un amestec de dorinţă,tandreţe,atenţie şi complicitate. Ba chiar şi un pic de spaimă – pentru că e posibil ca el să fie copleşit de toate aceste sentimente pe care i le inspiri şi să se teamă că te va pierde.

2.    Te pune în valoare

Vei constata că,ori de câte ori eşti alături de el, un bărbat îndrăgostit încearcă să te pună în valoare,ca pe ceva de care e extrem de mândru. Se bucură de succesele tale,se laudă cu ele. Toată lumea trebuie să afle cât eşti de frumoasă,de deşteaptă,de inspirată etc. Te susţine în tot ceea ce faci,îţi subliniază părţile bune-şi,când îi confirmi,încă o dată,aşteptările,îi suprinzi privirile admirative şi încurajatoare.

3.  Bărbat îndrăgostit - Te acceptă aşa cum eşti

A fi îndrăgostit nu înseamnă însă a vedea totul în roz. Dacă te iubeşte,te va accepta aşa cum eşti,cu calităţi şi defecte. Va încerca,poate,să te schimbe pe ici,pe colo – dar nu te va părăsi dacă tentativele lui eşuează.

4.    Îţi face loc în viaţa lui

Atenţia specială pe care ţi-o acordă un bărbat îndrăgostit reiese şi din eforturile pe care le face ca să te includă în viaţa lui. Te prezintă familiei,prietenilor,face totul ca să te simţi bine la el acasă sau alături de cei apropiaţi. Ai mereu un loc fruntaş în agenda lui,chiar dacă e ocupat.

5.  Un bărbat îndrăgostit ştie să te asculte

Este capabil,uneori,să-şi pună dorinţele pe planul doi,şi să dea prioritate dorinţelor tale. Ştie să te asculte şi încearcă să te înţeleagă. Când aveţi păreri opuse,preferă să pună în balanţă ambele variante şi să facă compromisuri. Un bărbat îndrăgostit e capabil să renunţe la multe lucruri doar ca să-ţi facă plăcere.

6.    Te ajută să-ţi rezolvi problemele

Problemele tale sunt şi problemele lui-şi încearcă să le găsească o rezolvare alături de tine. Un bărbat îndrăgostit e gata să te ţină de mână,ca să traversaţi împreună furtuna. Se oferă să te ajute inclusiv din punct de vedere financiar.

7.   Un bărbat îndrăgostit are răbdare

În general,bărbaţii nu sunt aşi la capitolul răbdare. El,îndrăgostitul,găseşte însă resursele să te aştepte. Locuiţi în oraşe diferite,ai prea puţin timp liber,eşti în plină acţiune de divorţ... pentru un îndrăgostit,timpul şi distanţa nu au mare importanţă,atâta timp cât speră într-un final fericit.

8.    Îţi face viaţa mai frumoasă

Un bărbat îndrăgostit îţi redă încrederea în tine,te face să te vezi în altă lumină. Îţi face viaţa mai veselă şi mai frumoasă,prin micile gesturi şi atenţii,prin cuvintele calde de care ai atâta nevoie. Îţi dă un sentiment de siguranţă.

9.  Un bărbat îndrăgostit se interesează de cei pe care-i iubeşti

Iubirea pentru tine se extinde şi asupra celor din jurul tău. E binevoitor cu prietenii tăi,chiar dacă nu îi sunt întotdeauna pe plac. Încearcă să câştige bunăvoinţa părinţilor tăi şi eventualilor copii dintr-o căsătorie anterioară. E gata mereu să le dea o mână de ajutor.

10.  Se implică în gospodărie

Dacă v-aţi mutat împreună şi îl vezi meşterind prin casă şi făcând planuri elaborate de reamenajare,înseamnă că e gata de un angajament pe termen lung alături de tine.Recente

Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024 Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie jpg
bărbat în boxeri foto  Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori Aaa atragi dragostea Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg
woman 228178 1280 jpg
Cadou neinspirat jpg
Depresia post nuntă jpg