Când persoana iubită te ignoră. 8 semne că nu îl mai interesezi

când persoana iubită te ignoră jpeg

Atunci când persoana iubită te ignoră, iar comportamentul partenerului începe să se schimbe, ar putea însemna că nu mai este interesat de tine şi de relaţia pe care o aveţi. Cum îţi poţi da seama de acest lucru?

Relaţiile sănătoase se bazează pe echilibru,sinceritate,comunicare şi implicare. Nu este întotdeauna uşor,pe parcursul relaţiei apar inevitabil perioade mai grele pe care trebuie să le depăşiţi împreună. Însă când unul dintre parteneri alege să se distanţeze,în ciuda efortului celuilalt de a păstra relaţia,pot apărea o serie de întrebări. Să rămăi sau să pleci? Iată care sunt semnele care ar trebui să îţi dea de gândit!

1. Când persoana iubită te ignoră alte persoane sunt prioritare,în timp ce tu eşti doar o opţiune

A fi într-o relaţieîmplică să petreceţi timp împreună şi nu ar trebui să simţi că trebuie să forţezi pe cineva să facă asta. Dacă mereu partenerul îţi spune că e prea ocupat sau că are alte lucruri de făcut,nu îţi acordă atenţia cuvenită. Te tratează ca pe o opţiune,iar acesta e cu siguranţă un semn rău.

2. Se comportă frumos cu tine doar când are un interes

Partenerul care şi-a pierdut interesul va avea tendinţa să fie absent aproape tot timpul,dar îl vei vedea destul de des în momentele în care are nevoie de ceva de la tine. Oricare ar fi motivul,îi poţi depista intenţiile mascate şi să nu te laşi manipulată.

3. Când persoana iubită te ignoră comunicarea e deficitară

Comunicarea este esenţială într-o relaţie,însă în momentul în care se strică parcă orice discuţie naşte un conflict. Dacă observi că cel de lângă tine nu îşi mai dă interesul să te sune,să îţi dea mesaj să te întrebe ce faci,cum ţi-a fost ziua,e clar că ar trebui să mergi mai departe.

4. Când persoana iubită te ignoră - Când ceva nu merge,e vina ta

Chiar dacă nu se întâmplă nimic greşit în realitate,se va găsi mereu un motiv pentru care să fii trasă la răspundere. Aceasta este o tactică abuzivă în care partenerul încearcă să te manipuleze şi să te domine,iar dacă acest lucru se  întâmplă,renunţă la el,nu te merită.

Citeşte şi:Motive frecvente care duc la despărţire

5. Îţi vorbeşte urât intenţionat

Dacă nu mai e interesat de relaţiape care o are cu tine,dar este laş şi nu poate purta o discuţie despre acest subiect,partenerul va începe să îţi transmită prin comportamentul său faptul că nu îl mai interesezi. Îţi va vorbi urât şi te va face să suferi indiferent că vă aflaţi acasă sau în public,de faţă cu toată lumea.

6. Te va schimba în rău

Chiar dacă tu eşti de obicei o persoană plină de viaţă cu o atitudine pozitivă,un comportament urât şi lipsa de respect faţă de tine,te vor putea afecta. Nu ai de ce să renunţi la felul tău de a fi şi să laşi pe cineva să îţi taie pofta de viaţă.

7. Când persoana iubită te ignoră nu îi pasă de tine

Nu e un secret,cineva care nu mai e interesat de tine nici nu se va strădui să arate că i-ar păsa. Oamenii tind să experimenteze o formă de empatie atunci când cineva este supărat sau suferă. Cu toate astea,cei care te doboară niciodată nu îşi vor arăta sentimentele.

8. Te simţi rău când e prin preajmă

Dacă te trezeşti plângând atunci când eşti singură acasă şi suferi în tăcere când sunteţi împreună,e momentul să realizezi că ceva nu este în regulă. Chiar dacă cealaltă persoană nu îţi va spune că nu mai e interesată,faptul că începi să ai o stare proastă din punct de vedere emoţional şi psihic,din cauza felului în care te tratează atunci când e lângă tine,e timpul să pleci,oricât de greu ţi-ar fi.

Citeşte şi:Despărţirea,un episod peste care poţi treceRecente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg