Care sunt factorii de care depind performanţele lui sexuale

1 68674 original jpg jpeg

Mărimea unui penis contează? Cu siguranţă! Doar că pentru a avea o viaţă sexuală împlinită este necesară îndeplinirea unor condiţii simple, fireşti şi de bun-simţ, cum ar fi menţinerea greutăţii în limite normale.

Viaţa sexuală poate fi sabotată de afecţiuni erectile,care pot fi remediate,pe termen scurt şi cu riscuri,de pastila-minune de culoare albastră. Din păcate,pe termen lung sunt necesare alte metode,mai sănătoase,care au efect benefic asupra vieţii voaste sexuale.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că performanţele sexualese pot îmbunătăţi,dacă se ţine cont de activitatea fizică şi psihică,greutatea corporală şi odihnă.

Acestea sunt concluziile la care au ajuns experţii,după ce au analizat un grup de nu mai puţin de 765 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 80 de ani.

Iată care sunt factorii care pot sabota sau pot îmbunătăţi performanţele sexuale! Medicamentele pot ajuta,dar este indicat să consulţi medicul înainte de administrarea unei pastile tip viagra,mai ales cardiacii.

Ca orice alt medicament,şi acesta are reacţii adverse,care în unele cazuri se pot dovedi a fi fatale. Mai sigur şi mai sănătoasă este schimbarea stilului de viaţă.

Greutatea corporală

Este foarte important să îţi menţii greutatea în limite normale,nu doar pentru îmbunătăţirea activităţii sexuale,cât mai ales pentru sănătate în general. Un indice corporal în parametri normali ajută penisul să funcţioneze la capacitate maximă.

Explicaţia? Oamenii de ştiinţă au observat că bărbaţii care suferă din cauza kilogramelor în plus au probleme şi cu nivelul de testosteron. Ori acest hormon joacă un rol important în activitatea sexuală.

Deprivarea de somn

Dacă vrei ca partenerul tău să te ducă pe culmile plăcerii,lasă-l să doarmă suficient. Eventual,dacă sforâie,trimite-l la specialist.

Poate suferă de apnee de somn,o afecţiune care îi pune în pericol sănătatea,dar şi viaţa sexuală. Este foarte important şi să doarmă cel puţin opt ore pe noapte,pentru că odihna favorizează îmbunătăţirea activităţii sexuale.

Alimentaţie sănătoasă

Adoptarea unui stil alimentar sănătos este o altă condiţie de urmat,dacă se doreşte o activitate sexuală satisfăcătoare.

O dietă bogată în nutrimenţi,care se găsesc mai ales în legume şi fructe,nuci,lactate şi peşte,pot scădea nivelul de colesterol „rău“ din organism.

Ce legătură are colesterolul cu erecţia,te întrebi? Ei bine,colesterolul „rău“ scade nivelul de testosterondin corp şi invers,cu cât în corp este un nivel crescut de grăsimi nesănătoase,cu atât mai mult scad performanţele sexuale.

Mişcarea ajută

Dacă grăsimile reduc cantitatea de testosteron din organsim,antrenamentele fizice au exact efectul invers,de a o creşte. În plus,un bărbat care arată bine se simte bine şi,lângă el,şi partenera.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg