Cât de şarmantă eşti, în funcţie de zodie

1 68895 original jpg jpeg

Te-ai întrebat vreodată de ce unii bărbaţi te privesc cu multă pasiune şi se simt extrem de atraşi de tine? Calităţile seducătoare ale fiecărei femei, în funcţie de zodie, pot fi o explicaţie.

BERBEC

Te laşi cucerită cu greu,din cauza temperamentului exploziv pe care-l ai şi independenţei de care dai dovadă.  Pretendenţii aşteaptă momentul prielnic să-ţi cucerească inima. Stăpâneşti foarte bine arta seducţiei şi pui accent pe aspectul fizic. Îţi place să ţi se acorde atenţie şi eşti în stare să faci tot ce îţi stă în putinţă să atragi privirile celorlaţi.

TAUR

Ştii ce vrei,dar nu eşti destul de hotărâtă să obţii  ceea ce îţi doreşti. Eşti încrezătoare în talentele pe care le ai,de la gătitul unei mese pentru familie,până la câştigarea unui premiu. În relaţie cu partenerul ştii să profiţi de puterea de seducţie pe care o ai asupra lui. Eşti sentimentală şi conştientă de atractivitatea trupului tău.Totodată,cunoşti puterea cuvintelor şi le foloseşti cu măsură. Te hotărăşti destul de greu asupra unui bărbat. De regulă,îl alegi pe cel care îţi oferă stabilitate şi siguranţă.

GEMENI

Curiozitatea de care dai dovadă nu cunoaşte graniţe.Tocmai din acest motiv nu ai timp să te plictiseşti. Fie că joci jocuri cu cărţi,călătoreşti sau explorezi diferite părţi a unui oraş,oamenii iubesc spontanietatea ideilor pe care le ai şi abilitatea de a schimba cursul lucrurilor,dacă planurile se schimbă. Nu eşti genul care să se arunce repede într-o relaţie. Înainte de a face asta analizezi bine situaţia şi astepţi să vezi cât de multe pot să facă viitorii parteneri pentru a te cuceri.

RAC

Eşti emotivă şi sensibilă,dar îţi ascunzi trăirile.Cauţi stabilitatea emoţională pentru că te dedici total partenerului,atunci când eşti sigură că ţi-ai găsit dragostea adevărată. Eştii sensibilă şi visătoare. De aceea este foarte uşor ca cineva să-ţi rănească sentimentele. În relaţie cu partenerul ştii cum să creezi un cadru romantic doar cu ajutorul muzicii şi a mâncărurilor şi cum să-l faci pe partener să se simtă în al noulea cer.

LEU

Eşti plină de viaţă,dinamică şi-ţi cunoşti foarte bine calităţile. Cucereşti prin zâmbetul tău,ştii să fii feminină şi cum să profiţi de limbajul flirtului. Ai o personalitate puternică şi un simţ al umorului dezvolat cu care reuşeşti să  cucereşti partenerul. Eşti atrăgătoare atunci când îţi afişezi talentele şi îndrăzneşti să lupţi ca să-ţi atingi scopurile.

Citeşte şi:

Alimente afrodiziace,în funcţie de zodie

Horoscop:Descoperă defectele zodiei tale!

FECIOARĂ

Eşti foarte meticuloasă şi fidelă. Eşti hotărâtă să rămâi alături de bărbatul ales indiferent de problemele pe care le-aţi putea întâmpina. Îţi iubeşti locul de muncă,deşi eşti nevoită să munceşti foarte mult pentru a atinge perfecţiunea. Reuşeşti să fii calmă când apare vreo criză şi să rezolvi problemele repede. Eşti hotărâtă să-ţi păstrezi formele făcând exerciţii fizice sau practicând yoga.

BALANŢĂ

Reuşeşti să-i faci pe ceilalţi să se simtă mult mai atractivi decât sunt de fapt. Parteneruluide viaţă îi place să discute cu tine pentru că ai o minte ageră. Pui  foarte mult accent pe aspectul fizic şi faci tot ce-ţi stă în putere să nu neglijezi acest lucru. Eşti tandră şi romantică şi crezi în iubirea adevărată şi sinceră.

SCORPION

Şarmul nativelor acestei zodii este definiţia sex apealului. Ai un aer misterios care-i face pe mulţi să se întrebe ce anume ascunzi. Totodată,ai un aer plăcut şi o anume delicateţe a mişcărilor care trădează acelaşi aer atractiv. Dacă în relaţia cu partenerul poţi să-l duci pe noi culmi ale plăcerii,în relaţia cu ceilalţi eşti persoana cu care nimeni nu vrea să intre în conflict.

SĂGETĂTOR

Eşti o persoană cu o atitudine pozitivă,mereu pregătită cu o glumă sau cu o poveste amuzantă. Pentru că evoluezi constant,partenerul de viaţă nu ştie niciodată care va fi următoarea mutare pe care o vei face. Eşti stăpână pe forţele tale şi te dedici trup şi suflet celui care-ţi demonstrează că merită toată atenţia ta.

CAPRICORN

Eşti foarte capricioasă şi temperamentelă,ceea ce-i pune pe bărbaţi pe fugă. Eşti o persoană de succes,care nu se lasă cu una cu două până nu obţine ceea ce-şi doreşte.  

VĂRSĂTOR

Căuţi mereu să încerci lucruri noi,iar mintea ageră pe care o ai şi ideile creative fac să fii apreciată de toată lumea din jur. Când te îndrăgosteşti,nu eşti geloasă,dar poţi fi dezamăgită de partenerul de viaţă dacă acesta nu respectă principiile după care-ţi ghidezi viaţa. Poţi părea distantă şi nepăsătoare uneori în relaţia cu partenerul.

PEŞTI

Eşti sinceră şi eviţi oamenii care nu sunt oneşti. Pari fragilă,ceea ce-i face pe bărbaţi să creadă că ai nevoie de ei. Aceştia rămân surprinşi să vadă cât de puternică eşti de fapt. Eşti talentată în muzică,dans şi în artă.