Ce este sadomasochismul

1 64486 original jpg jpeg

Sadismul combinat cu masochismul (sadomasochismul) este unul dintre comportamentele unui grup de probleme sexuale numite parafilii. Parafiliilor reprezintă dorinţa sexuală foarte puternică ori comportamente care implică activităţi ce cauzează suferinţa. Pentru a înţelege de ce unele persoane aleg acest tip de comportament sexual, este important să ştim ce este sadomasochismul.

Sadismul este plăcerea sexuală sau satisfacerea obţinută prin provocarea durerii şi suferinţei unei persoane. Masochismul este plăcerea sexuală sau satisfacerea în urma dureii sau suferinţei provocată pe sine. Fanteziile sexuale presupun umilinţa ori tortura. Cei care practică sadismul şi masochismul se bucură provocând durere sau la resimţirea suferinţei,indiferent dacă aceasta este de natură sexuală sau nu.

Ce este sadomasochismul. Plăcerea obţinută prin durere

Sadomasochismul poate fi definit ca oferirea sau primirea de plăcere,de multe ori sexuală,prin provocarea durerii. Cei care practică sadomasochismul dispun de accesorii care provoacă plăcerea sexuală. Obţinerea durerii este utilizată pentru a incita plăcerea sexuală,în timp ce simularea violenţei poate servi la exprimarea ataşamentului. Într-adevăr,activităţile sadomasochiste sunt deseori iniţiate la cererea,cât şi în beneficiul masochistului.

Ce este sadomasochismul. Nu trebuie confundat cu agresiunea sexuală

Sadomasochismul consensual nu ar trebui să fie confundat cu actele de agresiune sexuală. Mai mult decât atât,în timp ce sadomasochiştii caută durerea şi umilinţa în timpul sexului,ei nu fac acest lucru în alte situaţii şi,mai mult decât atât,nu agreează violenţa şi abuzul. Unele studii arată că fanteziile sadice sunt la fel de răspândite la femei,cât şi la bărbaţi. Cu toate acestea,se pare că bărbaţii cu înclinaţii sadice au tendinţa de a le dezvolta la o vârstă timpurie.

Ce este sadomasochismul. Are numeroase înţelesuri

Sadomasochismul este greu de înţeles. Sadicul poate obţine plăcerea apelând la sentimente de putere,autoritate şi de control,precum şi la suferinţa masochistului. Acesta poate,de asemenea,să poarte o dorinţă inconştientă în a pedepsi obiectul atracţiei sexuale pentru că a-i stârni dorinţa. Partenerul devine astfel un trofeu,o simplă jucărie.

Sadismul poate reprezenta,de asemenea,un fel de activitate în care sentimentele de disconfort,cum ar fi furie si vinovăţie să fie deplasate şi proiectate pe o altă persoană.

Credit foto:www.fooyoh.comRecente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg