Ce faci dacă te-ai îndrăgostit de „fostul” prietenei tale?

1 64495 original jpg jpeg

Iată-te într-o situaţie delicată: te-ai îndrăgostit de fostul amic al prietenei tale cele mai bune şi nu ştii dacă e corect să-i faci curte sau să-i cedezi avansurilor. Analizează ce ai de pierdut şi de căştigat!

Gândeşte-te bine

E important să gândeşti bine înainte de a acţiona,pentru că miza e mare:într-un taler al balanţei stă dorinţa de a-ţi găsi perecheaideală,în celălalt,atârnă greu o prietenie temeinică. Este el alesul,cel pentru care merită să renunţi la orice? Dacă ai răspuns afirmativ la cele de mai sus,întreabă-te şi dacă sentimentele sunt reciproce. Adică,eşti sigură că el împărtăşeşte aceleaşi sentimente,în ceea ce te priveşte? Sau eşti doar o altă provocare de moment?

E serios sau nu?

Ai simţit că „el“ nu caută decât o relaţiefizică,şi totuşi eşti tentată să-i cedezi? Repetă-ţi faptul că rişti să pierzi totul:şi dragoste,şi prietenie. Să nu-ţi imaginezi că,fiind discreţi şi întâlnindu-vă în secret,nu va şti nimeni.  În caz că prietena ta află,şi mai are încă sentimete pentru fostul ei partener,nu te va ierta pentru trădarea ta.

Comunicarea e importantă

Odată ce ai luat o decizie definitivă privind dorinţa ta de a intra în această relaţie,e obligatoriu să-i comunici asta şi prietenei tale. Pregăteşte-ţi din timp şi cu grijă argumentele. Dă-i asigurări că nu a fost nimic premeditat,că aşa a fost să fie,că sentimentele tale sunt puternice şi reale. Dacă ea s-a despărţit în termeni decenţi de bărbatul respectiv sau nu mai are niciun fel de sentimente pentru el,şansele tale de păstra şi dragostea şi prietenia sunt mari. În schimb,dacă încă mai suspină după el,va trebui să alegi între dragoste şi prietenie.

Ascultă-ţi inima

Ascultă-ţi inima,e vorba de viitorul tău. Întreabă-te încă o dată:„Cine e mai important în viaţa mea?“. E posibil să nu afli niciodată dacă ai făcut alegerea bună. Nu te învinovăţi,asumă-ţi consecinţele faptelor şi mergi mai departe. Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg