Ce faci dacă te-ai îndrăgostit de „fostul” prietenei tale?

1 64495 original jpg jpeg

Iată-te într-o situaţie delicată: te-ai îndrăgostit de fostul amic al prietenei tale cele mai bune şi nu ştii dacă e corect să-i faci curte sau să-i cedezi avansurilor. Analizează ce ai de pierdut şi de căştigat!

Gândeşte-te bine

E important să gândeşti bine înainte de a acţiona,pentru că miza e mare:într-un taler al balanţei stă dorinţa de a-ţi găsi perecheaideală,în celălalt,atârnă greu o prietenie temeinică. Este el alesul,cel pentru care merită să renunţi la orice? Dacă ai răspuns afirmativ la cele de mai sus,întreabă-te şi dacă sentimentele sunt reciproce. Adică,eşti sigură că el împărtăşeşte aceleaşi sentimente,în ceea ce te priveşte? Sau eşti doar o altă provocare de moment?

E serios sau nu?

Ai simţit că „el“ nu caută decât o relaţiefizică,şi totuşi eşti tentată să-i cedezi? Repetă-ţi faptul că rişti să pierzi totul:şi dragoste,şi prietenie. Să nu-ţi imaginezi că,fiind discreţi şi întâlnindu-vă în secret,nu va şti nimeni.  În caz că prietena ta află,şi mai are încă sentimete pentru fostul ei partener,nu te va ierta pentru trădarea ta.

Comunicarea e importantă

Odată ce ai luat o decizie definitivă privind dorinţa ta de a intra în această relaţie,e obligatoriu să-i comunici asta şi prietenei tale. Pregăteşte-ţi din timp şi cu grijă argumentele. Dă-i asigurări că nu a fost nimic premeditat,că aşa a fost să fie,că sentimentele tale sunt puternice şi reale. Dacă ea s-a despărţit în termeni decenţi de bărbatul respectiv sau nu mai are niciun fel de sentimente pentru el,şansele tale de păstra şi dragostea şi prietenia sunt mari. În schimb,dacă încă mai suspină după el,va trebui să alegi între dragoste şi prietenie.

Ascultă-ţi inima

Ascultă-ţi inima,e vorba de viitorul tău. Întreabă-te încă o dată:„Cine e mai important în viaţa mea?“. E posibil să nu afli niciodată dacă ai făcut alegerea bună. Nu te învinovăţi,asumă-ţi consecinţele faptelor şi mergi mai departe. 



Recente

Iată totul despre testele rapide pentru boli cu transmitere sexuală și cum să le faci! jpg
diferenta de varsta jpg
Cupluri fericite jpg
cuplu jpg
7 indicii ca partenerul este nesigur pe tine  Sursa foto shutterstock 1926380891 jpg
seducție  foto   Shutterstock jpg
cuplu shutterstock 764346061 jpg
Pauza erotica  Sursa foto shutterstock 2191768607 jpg
Inghetata preferata iti prezice compabilitatea in cuplu  Sursa foto shutterstock 644431765 jpg
Fexting  Ce este si cum afecteaza relatiile  Sursa foto shutterstock 1241420521 jpg
divort jpg
prima intalnire, falsitate jpg
lipsa atractiei sexuale jpg
bărbat și femeie  foto   Shutterstock jpg
fructe  foto   Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg