Ce îşi doresc bărbaţii în pat

1 81644 original jpg jpeg

Cea mai mare curiozitate a femeilor este legată de dorinţele bărbaţilor. Dacă ar fi posibil, ar vrea să ştie tot ce se ascunde în mintea lor, mai ales în privinţa fanteziilor. Iată câteva secrete despre poftele lor sexuale!

Adoră femeile care preiau controlul

În dormitor, bărbaţii s-au cam săturat să fie ei şefii şi să dicteze toate acţiunile, aşa că a venit rândul femeilor să preia controlul. Arată-i partenerului că eşti sigură pe tine şi că ştii cum să îl faci să se simtă atras. Pune accent pe preludiu şi sedu-l cu o sesiune de săruturi şi mângâieri. Nu uita de micile detalii de decor şi îmbrăcăminte, care întotdeauna condimentează atmosfera.

Şi ei vor să ştie ce îşi doresc femeile

Bărbaţii sunt mai direcţi, aşa că nu încerca să le arăţi prin indicii ceea ce îţi doreşti în pat, ci pur şi simplu să le spui direct. Cu cât vei fi mai deschisă şi mai sinceră, cu atât vei reuşi să creezi o conexiune mai bună cu partenerul tău. Spune-i unde vrei să te atingă şi cum să te sărute.

Pot fi incitaţi vizual

Dacă eşti o persoană pudică, nu vei reuşi să faci prea multe lucruri cu partenerul tău în pat. Dezbracă-te de inhibiţii şi lasă-l să îţi descopere fiecare parte din trupul tău. Bărbaţii se incită vizual foarte tare şi îşi creează tot felul de fantezii când văd o femeie dezbrăcată. Adoră să atingă sânii şi să îi sărute cât mai provocator.

Le place spontaneitatea

Bărbaţii nu văd o rutină în sex şi nici nu programează astfel de lucruri, ci vor să se întâmple cât mai spontan. Obiceiul de a face sex în timp ce copiii dorm poate deveni plictisitor pentru ei, de aceea trebuie să ştii când anume să îi inciţi. Încearcă să fii nonconformistă cu partenerul şi să îi arăţi că vrei să faci dragoste când se aşteaptă mai puţin. Ai putea încerca locuri noi, în care nu ai mai fost niciodată şi, de ce nu, poziţii noi.

Vorbiţi despre fantezii

Nu este nicio ruşine în a avea fantezii. Bărbaţii chiar sunt deschişi să vorbească despre asta cu partenera lor, dacă şi femeia este comunicativă. Când deschid acest subiect, parcă şi dorinţa lor sexuală creşte. De aceea, nu vă feriţi în a discuta tot ceea ce vă place să faceţi în intimitate, căci aşa veţi şti mai bine care sunt dorinţele fiecăruia!