Ce îşi doresc bărbaţii în timpul sexului

1 72123 original jpg jpeg

Sigur că nu ar trebui să faci nimic din ceea ce nu îţi place, dar, dacă vrei să ştii ce îşi doresc cu adevărat bărbaţii când vine vorba de sex, află că aceştia se mulţumesc cu destul de puţin… Majoritatea.

Bărbaţii nu îşi doresc nimic scandalos,cel puţin nu ceva de care te-ai putea ruşina. Sunt şi cazuri în care amândoi decideţi să încercaţi şi altceva,dar asta deja este o altă discuţie.

1. Vor să li se vorbească murdar

Bine,nu atât de murdar încât îţi este ruşine să te şi gândeşti. Nu trebuie să le povesteştichiar tot ce simţi,dar câteva cuvinte bine plasate îi pot excita la maximum. Şi nici măcar nu este nevoie să ieşi din zona de confort. Cuvinte şi expresii precum:”Mă simt atât de bine”,„sunt excitată”,„mai tare” pot face minuni. Dar nu folosi expresii prea tehnice,s-ar putea să rupă vraja momentului.

2.  Vor ca partenerele să preia controlul

După o zi extenuantă,când îţi doreşti foarte mult o partidă de sex,te abandonezi complet în braţele lui şi îl laşi să preia controlul,în timp ce tu te relaxezi. Totuşi,sunt situaţii când bărbaţii vor să fie la fel de răsfăţaţi. Nu trebuie să faci nimic complicat,este de ajuns să îl lipeşti de perete şi să adopţi o poziţie din care doar tu poţi stabili ritmul şi intensitatea penetrării.

3. Vor să încercaţi poziţii noi

Relaţiile de lungă durată tind să intre într-o rutină periculoasă. Poziţia misionaruluipare să fie adoptată tacit drept cea mai comodă pentru serile în care nu ai chef de nimic,dar nu vrei nici să îl refuzi. Asta merge o dată,de două ori,în situaţii excepţionale. Dar când devine obişnuinţă,s-ar putea ca lipsa sexului să fie mai interesantă decât sexul în sine.. Ce zici să îi faci o surpriză şi să iniţiezi noi poziţii. Iubitul tău se va îndrăgosti din nou de tine.

4. Vor să fie surprinşi

Cum spuneam mai sus,bărbaţilor le plac surprizele reuşite. Deşi unii ar putea fi surprinşi să găsească un vibrator sub patul tău,cei mai mulţi recunosc că nu este o idee chiar atât de rea. Dacă nu îţi place să te aventurezi prea departe,o simplă lenjerie intimă mai sexi poate fi deajuns pentru a reaprinde flacăra pasiunii în dormitor

5. Vor să se uite

Un număr de streaptease ţi se pare prea deocheat? Atunci ce spui de poziţia cowgirl sau cowgirl inversă care îi permit să te admire,ca să nu mai vorbim de faptul că acestea sunt extrem de excitante. Dacă te simţi foarte curajoasă,partenerul s-ar bucura să te privească în timp ce te atingi singură.

6. Vor să fumeze sau să mănânce imediat după

Ai putea crede că asta nu are nicio treabă cu sexul. Totuşi,foarte mulţi bărbaţi recunosc că se gândesc la pizza sau la mâncare în general,chiar în timpul sexului. Iar pentru fumători,ţigara este cea care trebuie să încheie o noapte de amor nebună.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg