Ce îşi doresc bărbaţii în timpul sexului

1 72123 original jpg jpeg

Sigur că nu ar trebui să faci nimic din ceea ce nu îţi place, dar, dacă vrei să ştii ce îşi doresc cu adevărat bărbaţii când vine vorba de sex, află că aceştia se mulţumesc cu destul de puţin… Majoritatea.

Bărbaţii nu îşi doresc nimic scandalos,cel puţin nu ceva de care te-ai putea ruşina. Sunt şi cazuri în care amândoi decideţi să încercaţi şi altceva,dar asta deja este o altă discuţie.

1. Vor să li se vorbească murdar

Bine,nu atât de murdar încât îţi este ruşine să te şi gândeşti. Nu trebuie să le povesteştichiar tot ce simţi,dar câteva cuvinte bine plasate îi pot excita la maximum. Şi nici măcar nu este nevoie să ieşi din zona de confort. Cuvinte şi expresii precum:”Mă simt atât de bine”,„sunt excitată”,„mai tare” pot face minuni. Dar nu folosi expresii prea tehnice,s-ar putea să rupă vraja momentului.

2.  Vor ca partenerele să preia controlul

După o zi extenuantă,când îţi doreşti foarte mult o partidă de sex,te abandonezi complet în braţele lui şi îl laşi să preia controlul,în timp ce tu te relaxezi. Totuşi,sunt situaţii când bărbaţii vor să fie la fel de răsfăţaţi. Nu trebuie să faci nimic complicat,este de ajuns să îl lipeşti de perete şi să adopţi o poziţie din care doar tu poţi stabili ritmul şi intensitatea penetrării.

3. Vor să încercaţi poziţii noi

Relaţiile de lungă durată tind să intre într-o rutină periculoasă. Poziţia misionaruluipare să fie adoptată tacit drept cea mai comodă pentru serile în care nu ai chef de nimic,dar nu vrei nici să îl refuzi. Asta merge o dată,de două ori,în situaţii excepţionale. Dar când devine obişnuinţă,s-ar putea ca lipsa sexului să fie mai interesantă decât sexul în sine.. Ce zici să îi faci o surpriză şi să iniţiezi noi poziţii. Iubitul tău se va îndrăgosti din nou de tine.

4. Vor să fie surprinşi

Cum spuneam mai sus,bărbaţilor le plac surprizele reuşite. Deşi unii ar putea fi surprinşi să găsească un vibrator sub patul tău,cei mai mulţi recunosc că nu este o idee chiar atât de rea. Dacă nu îţi place să te aventurezi prea departe,o simplă lenjerie intimă mai sexi poate fi deajuns pentru a reaprinde flacăra pasiunii în dormitor

5. Vor să se uite

Un număr de streaptease ţi se pare prea deocheat? Atunci ce spui de poziţia cowgirl sau cowgirl inversă care îi permit să te admire,ca să nu mai vorbim de faptul că acestea sunt extrem de excitante. Dacă te simţi foarte curajoasă,partenerul s-ar bucura să te privească în timp ce te atingi singură.

6. Vor să fumeze sau să mănânce imediat după

Ai putea crede că asta nu are nicio treabă cu sexul. Totuşi,foarte mulţi bărbaţi recunosc că se gândesc la pizza sau la mâncare în general,chiar în timpul sexului. Iar pentru fumători,ţigara este cea care trebuie să încheie o noapte de amor nebună.



Recente

discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg