Ce să nu faci când eşti cu el

1 69748 original jpg jpeg

Este bine să ţii cont de câteva lucruri simple atunci când eşti cu partenerul în pat. Se întâmplă să faci şi mici gafe, însă le poţi evita dacă ştii despre ce este vorba.

Să plângi

Dacă ar fi un top cu cele mai „rele” lucruri pe care le poţi face în pat,plânsul ar fi pe primul loc. Nu începe să plângi la pieptul lui povestindu-i tot felul de lucruri triste sau revelaţii. Te va crede fie mult prea spirituală pentru el,fie nevrotică. Şi testele ştiinţifice arată că bărbaţii fug de acest tip de manifestare.

Să râzi

Ştii şi tu cum sunt bărbaţii şi povestea ego-ului lor. Deşi nu par,partenerii noştri sunt tot atât de nesiguri pe ei,ca şi noi. Aşa că,abţine-te,pe cât posibil. Chiar dacă nu râzi de performanţa lui sau de echipamentul din dotare,el tot ciudat se va simţi. Dacă faci parte din categoria celor care râd necontrolat,pe sistem nervos,încearcă să te concentrezi pe ceva serios sau preia frâiele acţiunii,ca să nu te mai gândeşti la „prostii”.  

Să fii timidă

Pentru bărbaţi este important ca femeia să „se ţină de cuvânt”. Deci,dacă obişnuieşti să vorbeşti mai deşucheat sau să glumeşti cu tentă erotică,bine ar fi ca în pat,să nu-ţi schimbi atitudinea. El se aşteaptă să fii dezinhibată şi va avea un oarecare şoc atunci când începi jocul de-a pudoarea. Astfel,dacă te ştii timidă de fel,evită să faci afirmaţii măreţe şi nu vorbi murdar. Nu-l incita degeaba. Concentrează-te,în schimb,pe construirea unei mai mari încrederi de sine,implicit în dormitor.