Ce să nu postezi pe reţelele de socializare înainte să te căsătoreşti

1 75084 original jpg jpeg

Toate femeile îşi doresc ca ziua nunţii să fie exact aşa cum au visat-o. Însă, emoţiile dinainte de eveniment te pot face să împărtăşeşti prea multe informaţii prietenilor virtuali. Iată ce nu trebuie să scrii pe reţelele de socializare!

Lista de invitaţi

Oamenii care vor fi alături de tine şi partenerul tău la marele eveniment din viaţa voastră va fi printre primele subiecte pe care le veţi discuta. Aceste detalii pot deveni uneori enervante,mai ales când viitorul tău socru intenţionează să-i invite pe toţi vecinii săi din bloc,pe care tu nici măcar nu îi cunoşti. Însă este important să nu te plângi de asta pe reţelele de socializare. Ia în considerare că ai putea să răneşti sentimentele unor persoane pe care nu le-ai invitat la nuntă.

Neînţelegerile din familie

Cu cât se va apropia mai mult data nunţii,cu atât stresul va creşte. Toată lumea îşi va dori ca evenimentul să fie perfect şi de aceea membrii famililor voastre îşi vor exprima opiniile şi te vor sfătui cum cred ei mai bine. Cu toate că nu vei fi de acord cu multe dintre părerile lor,este bine să te abţii să îi contrazici sau să scrii ce te deranjează pe reţelele sociale. Nu posta niciun comentariu negativ referitor la cei care vor participa la nuntă şi cu atât mai puţin despre viitori tăi socrii,pentru că vei risca certuri cu viitorul soţ şi vei distruge relaţiile cu rudele sale.

Cât de stresată eşti

Când organizezi unevenimentatât de important este firesc să existe şi momente dificile care te obosesc. Chiar dacă simţi nevoia să-ţi descarci frustările pe reţelele de socializare,cel mai bine ar fi să te confesezi doar unei bune prietene. Multe persoane fac eforturi ca nunta ta să iasă aşa cum îţi doreşti,iar dacă îţi exprimi nemulţumirile pe internet,cel mai probabil acei oameni vor crede că nu apreciezi ceea ce fac pentru tine.

Cele mai importante detalii

Dacă nu vrei ca la cel mai important eveniment din viaţa ta să-şi facă apariţia persoane neinvitate,atunci nu publica pe contul tău de Facebook ziua,ora şi locul unde va avea loc nunta. În cazul în care există schimbări de ultimă oră,cel mai bine ar fi să-ţi anunţi invitaţii prin telefon sau mesaj scris.

Citeşte şi:Tradiţii de nuntă şi semnificaţia lor

Când vei pleca în luna de miere

 Din păcate,pe reţelele de socializare se pot ascunde şi răufăcători care abia aşteaptă să afle când vei fi plecată de acasă şi pentru cât timp. Chiar dacă pagina ta de Facebook este publică sau nu,ai grijă să nu oferi multe detalii despre planurile voastre de cuplu.

Citeşte şi:Superstiţii despre nuntă



Recente

casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png