Ce şi-ar dori bărbaţii ca femeile să ştie cu adevărat

1 81232 original jpg jpeg

Când vine vorba de relaţii, femeile se gândesc întotdeauna la intenţiile reale ale bărbatului din faţa lor şi la modul prin care îl pot cuceri cât mai repede, fără prea mult efort. Însă câte dintre ele se gândesc şi la ce şi-ar dori acel bărbat ca ele să cunoască de la bun început? Află mai jos care sunt cele mai ascunse gânduri ale oricărui bărbat!

Nu îi sperie angajamentul

S-a tot spus că bărbaţii sunt extrem de egoişti şi imaturi şi, din acest motiv, preferă să amâne responsabilitatea unui relaţii de durată. Unora poate chiar le este frică de un angajament, de responsabilităţi, însă nu trebuie să generalizăm. În realitate, majoritatea dintre ei amână oficializarea relaţiei deoarece au nevoie de timp pentru a se convinge că au făcut alegerea potrivită. Îi putem numi sceptici, dar nicidecum iresponsabili.

Îşi doresc să fie complimentaţi

Până acum, doar femeile erau obişnuite să primească complimente şi să fie lăudate la tot pasul de modul în care arată. Cu toate astea, bărbaţii au evoluat îndeajuns încât să îşi dorească, la rândul lor, să fie apreciaţi pentru ceea ce sunt sau pentru ceea ce fac. Dacă îi recunoşti meritele partenerului, vei observa că relaţia voastră se va îmbunătăţi pe termen lung.

Preferă femeile nemachiate

Unii o spun încă de la prima întâlnire, alţii preferă ca dorinţa lor să se observe în timp. Potrivit psihilogilor, bărbaţii caută în femei acea încredere care, cel mai probabil, le lipseşte lor. Au nevoie de o femeie puternică, sigură pe ea şi cât mai naturală pentru ca şi ei să primească, la rândul lor, un imbold de a deveni de neînvins.

Ascund faptul că nu sunt încrezători

Dacă au o teamă legată de prezent sau viitor, bărbaţii încearcă să ascundă acest lucru. Pur şi simplu, nu sunt obişnuiţi să se plângă şi nici nu au nevoie de un umăr pe care să îşi verse lacrimile, doar sunt reprezentanţi ai sexului tale. Cu toate astea, când îi frământă un lucru, ar fi bine ca femeile să fie lângă ei şi să le acorde acel sprijin emoţional care contează mai mult decât orice cuvânt. Fără întrebări, fără explicaţii, doar empatie!

Câteodată nu se gândesc la nimic

Adesea, bărbaţii au momente în care preferă să fie tăcuţi şi să privească în gol fără motiv. Cel mai prost lucru pe care îl poate face o femeie este să vină şi să îşi întrebe partenerul de ce nu vrea să comunice. Pur şi simplu, nu va reuşi decât să îl agaseze şi să îl streseze. Deşi nu o spun clar, bărbaţii şi-ar dori să fie lăsaţi singuri, din când în când, pentru a se regăsi. În fond, trebuie să recunoaştem că orice persoană simte nevoia de acest lucru la un moment dat.