Ce spune poziţia sexuală preferată despre partenerul tău

1 64463 original jpg jpeg

Cu siguranţă ai observat că în momentele intime foloseşte mai des o anumită poziţie sexuală. Însă aceasta nu doar că-i oferă un orgasm mai intens, ci poate dezvălui indicii despre personalitatea lui. Află ce spune poziţia sexuală preferată despre el!

Poziţia misionarului

Despre bărbatul care preferă această poziţie clasică se spune că este puţin nesigur sau are nevoie de o asigurare pe care o poate vedea doar pe faţa parteneri sale. De asemenea,poate fi o persoană căreia îi place controlul în timpul actului sexual,iar poziţia misionarului i-o oferă. Întrucât partenerii stau faţă în faţă,este o poziţie intimă,care poate indica că el este mai romantic din fire,însă fără spirit de aventură.

Doggy-style

Despre bărbatul care preferă această poziţie sexuală se spune că îi este teamă de intimitate,iar romantismul nu este punctul lui forte. Adoră să facă sex şi are un spirit de aventură dezvoltat,deoarece poziţia doggy-style îi permite să se simte ca regele junglei.

Femeia deasupra

Bărbatul care-şi adoră partenera şi vrea să o vadă mereu fericită,îi va lăsa mână liberă şi în intimitate. Bărbatul care-şi lasă partenera să controleze actul sexual este cel care pune plăcerea ei peste nevoia lui. Este încrezător în abilităţile sale de amant,mai ales că ştie că poate oricând să-şi domine partenera în pat.

În picioare

Fie că este vorba de o partidă fierbinte de sex la duş sau sprijiniţi de un perete,bărbatul care preferă să-şi ţină viaţa intimă departe de dormitor este deschis oricărei idei de aventură şi-i place să-şi condimenteze viaţa sexuală punându-şi în practică fanteziile sexuale. Mai mult,nu ar spune nu unei partide de sex în public deoarece teama de a fi prinşi va face partida de sex şi mai palpitantă.

Poziţia linguriţă

Chiar dacă se spune că această poziţieeste preferată de către ce care adoră să fie îmbrăţişaţi de persoana iubită sau cei de jumătate adormiţi,lucrurile nu stau chiar aşa. Bărbatul care foloseşte des această poziţie este pasional şi pune plăcerea iubitei pe primul loc.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg