Ce trebuie să ştie bărbaţii despre preludiul la femei. Gesturi care atrag succesul în dormitor

1 shutterstock 234476704 jpg jpeg

Bărbaţii pot spune multe despre femei, inclusiv că au instrucţiuni de folosire complicate, mai ales când este vorba despre sex. Chiar dacă sunt greu de descifrat, reprezentanţii sexului tare pot reuşi să provoace orice femeie dacă ţin cont de câteva gesturi propuse de experţii în sexologie.

Cei de la askmen.com au făcut o listă cu ce ar putea să cuprindă un preludiu satisfăcător pentru o femeie, indiferent de vârsta acesteia. Pe de altă parte, statisticile şi studiile în acest sens arată că femeile nu vor mai mult sex, ci vor experienţe sexuale de calitate. În concluzie, bărbaţii trebuie să fie atenţi la gesturile dinaintea actului sexual propriu-zis, pentru că acelea pot furniza detalii despre succesul partidei de amor.

Foloseşte-te de atingeri accidentale

Femeile nu pot face sex la comandă, cum nici bărbaţii nu pot fi pregătiţi oricând să ofere satisfacţie maximă. Aşadar, este important ca ei să ştie că femeile au nevoie de timp pentru a intra în dispoziţia de a face sex. Atingerile tandre şi discuţiile profunde măresc dorinţa de a face sex.

Nu evita sexul oral

Nu doar bărbaţilor le place. Sexul oral face parte din preludiul la femei, iar bărbaţii ar trebui să îşi trateze partenera de cuplu cu mai multă atenţie înainte să treacă la acţiune. În plus, femeile nu vor să fie grăbite, aşa că este esenţial ca bărbaţii să îşi rezerve timp pentru asta.

Stimularea punctului G contează

Deşi punctul G este greu de localizat, bărbaţii nu ar trebui să renunţe la această misiune. Este important ca în timpul preludiului să îşi stimuleze partenera şi să încerce să depisteze care e punctul cel mai sensibil. Specialiştii în relaţii sunt de părere că acesta este mai uşor de localizat în momentul în care partenera este excitată, aşa că bărbaţii ar putea să se bucure de experienţă şi să exploreze corpul partenerei.

Preludiul poate începe înainte să ajungeţi în dormitor

Multe femei se plâng de faptul că au o viaţă sexuală anostă şi că partenerul nu încearcă experienţe noi, aşa că este important de reţinut faptul că preludiul nu trebuie să se desfăşoare doar în dormitor. Mai mult decât atât, mesajele cu conotaţie sexuală, discuţiile despre fantezii şi experienţe, dar şi partidele rapide de sex se numără pe lista cu gesturi care stârnesc orice femeie.

Jucăriile sexuale nu trebuie ignorate

Femeile, dar mai ales bărbaţii sunt destul de reticenţi când vine vorba despre jucării sexuale, însă, cu puţină răbdare, bărbaţii ar putea să le ofere mai multă plăcere şi totul ar putea deveni mult mai interesant în momentul în care partenera de cuplu vrea să încerce experienţe noi. În plus, jucăriile sexuale pot stimula diferite zone ale partenerei şi astfel ea va avea parte de mai multă plăcere.

Planifică următorul moment intim

Poate părea ciudat, dar sexul este mai bine să devină o activitate planificată. Femeile vor să aibă o viaţă sexuală satisfăcătoare, aşa că bărbaţii trebuie să vorbească deschis cu partenera de cuplu şi să afle ce o incită pe aceasta, ce îi place să facă, ce activităţi vrea să desfăşoare în mod normal şi când ar vrea cel mai mult să facă sex. Astfel, sexul poate fi planificat din timp.

@shutterstock