Cele mai bizare poveşti de dragoste

1 72239 original jpg jpeg

Nimic nu poate sta în calea sentimentelor, iar atunci când te atinge săgeata lui Cupidon nu mai contează înălţimea, înfăţişarea sau orice alt defect al persoanei iubite. Iată doar câteva dintre cele mai bizare poveşti de dragoste.

Cele mai bizare poveşti de dragoste. Cuplul cu acelaşi nume

Mai există coincidenţe de nume,când partenerii să aibă acelaşi nume de familie încă dinainte de căsătorie,dar şi ca prenumele să fie acelaşi este un lucru mai puţin obişnuit. Şi totuşi,Kelly Hildebrandt,o tânără din Florida a avut curiozitatea să-şi caute numele pe o reţea de socializare. Nu mică i-a fost mirarea când l-a găsit pe Kelly Hildebrandt,un băiat din Texas. I-a plăcut de tânărul texan şi i-a dat un mesaj,spunându-i despre ciudata coincidenţă de nume. Au început să vorbească pe internet şi mai târziu s-au căsătorit.

Cele mai bizare poveşti de dragoste. Cuplul cu cea mai mare difereţă de vârstă

Chiar dacă iubirea nu ţine cont de vârstă,căsătoria dintre un bărbat în vârstă de 112 ani şi o tânără de 17 ani nu este un lucru comun. Şi totuşi căsătoria dintre Ahmed Muhamed Dore şi Safia Abdulleh a avut loc într-o regiune din Somalia. Bărbatul a spus că i-a plăcut de ea încă de când aceasta era mică şi a aşteptat să crească pentru a o putea cere în căsătorie.Cu o diferenţă de vârstă de 95 de ani între ei,bărbatul este îndeajuns de bătrân pentru a-i putea fi stră-stră-stră-străbunic.

Cele mai bizare poveşti de dragoste. Cel mai scund cuplu

Douglas Maistre Breger da Silva măsoară 90 de cm,în timp de soţia sa,Claudia Pereira Rocha,nu depăşeşte 93 cm. Amândoi sunt din Brazilia şi s-au căsătorit în 1998. Împreună ei măsoară 183 de cm.

Cele mai bizare poveşti de dragoste. Cel mai înalt cuplu

Înălţimea nu a fost o problemă pentru acest cuplu american,care a fost unul dintre cele mai înalte din lume. Anna Haining Swan măsura 228 de cm,iar soţul ei Martin Van Buren Bates atingea 219 cm. Cei doi s-au cunoscut la un circ şi s-au îndrăgostit pe loc,iar pe 17 iunie 1871 s-au căsătorit la Londra.

Cele mai bizare poveşti de dragoste. Cel mai longeviv cuplu

Herbert şi Zelmyra Fisher din Carolina de Nord,SUA au fost căsătoriţi nu mai puţin de 85 de ani. Şi-au unit destineleîn 1924 şi de atunci au fost de nedespărţit. Locuiesc în aceeaşi casă de peste 50 de ani şi ambii au depăşit pragul de 100 de ani.