Cele mai bune afrodiziace pentru femei

1 64021 original jpg jpeg

La femei, dorinţa şi apetitul sexual pot fi stimulate atât cu ajutorul alimentelor şi anumitor băuturi, cât cu ajutorul miresmelor, muzicii sau alte prin metode, de efect. Află care sunt cele mai bune afrodiziace pentru femei!

Cele mai bune afrodiziace pentru femei:şampanie sau vin roşu

 Aromele ei fructate sau florale relaxează şi binedispun,gazul carbonic degajat de băutură favorizează trecerea alcoolului în sânge. De aici,efectul dezinhibant rapid. În plus,o şampanie sau un efervescent bine ales contribuie la atmosfera romantică şi senzuală a jocurilor de budoar. În loc de şampanie,te poţi delecta cu un vin roşu de calitate. Atenţie însă,nu mai mult de 1-2 pahare!

Cele mai bune afrodiziace pentru femei:parfumuri cu vanilie

Proprietăţile ei afrodiziaceerau apreciate cum se cuvine de vechii locuitori ai Mexicului. Punctul ei forte este aroma irezistibilă,datorată compusului numit vanilină. Prepară-ţi singură parfumul:ai nevoie de un baton de vanilie tăiat pe din două şi rupt în bucăţele mici. Lasă-le la macerat,la adăpostul luminii,în 15 ml ulei neutru de jojoba. După trei săptămâni,filtrează uleiul respectiv. Îl aplici în tuşe fine acolo unde sângele palpită:după urechi,în adâncitura braţului sau a decolteului. Efectul senzual e garantat.

Cele mai bune afrodiziace pentru femei:vorbe potrivite

Ei bine,da... femeile vor fi cuprinse de o dorinţă irezistibilă dacă partenerul ştie să-i şoptească vorbele potrivite. O conversaţie relaxată,poveşti adevărate,de viaţă,spuse cu har,ba chiar poezii recitate cu sentiment – toate acestea contribuie la o stare mentală de bine,care aduce la suprafaţă dorinţa.  

Cele mai bune afrodiziace pentru femei:atmosferă romantică

„Jocurile”,mângâierile preludiuluişi o atmosferă potrivită sunt cel mai bune afrodisiace pentru femei. Atmosfera este importantă,fiindcă crează cadrul ideal pentru relaxare. O cameră la pensiune,într-un loc izolat,cu un peisaj superb,o cameră la un hotel de lux,o încăpere cu vedere la malul mării – toate acestea pot ajuta. Dacă nu,o cameră simplă,în care s-au aprins lumânări parfumate,cu muzică în surdină şi cu lumină discretă alcătuiesc cel mai bun cuib al dragostei.

Cele mai bune afrodiziace pentru femei:piper negru

Contribuie la dilatarea micilor vase sanguine,inclusiv a celor din zona pelviană. Proprietăţile piperului negru se alterează la căldură. Ca să profiţi cât mai mult de aroma sa specifică,presară-l,proaspăt râşnit,pe felurile de mâncare,în momentul servirii.

Cele mai bune afrodiziace pentru femei:ciocolată

Reputaţia sa de stimulator al apetitului sexual e greu de contestat. Are în compoziţie teobromină,cu rol euforizant şi vasodilatator,cafeină,cu rol stimulant,triptofan,care impulsionează producţia de serotonină,ca şi alţi compuşi care contribuie la instalarea stării de bine.

Cele mai bune afrodiziace pentru femei:ghimbir,scorţişoară,nucşoare

Sunt condimente care pun simţurile pe foc. Au proprietăţi vasodilatatoare,duc la creşterea afluxului de sânge în bazin. Se mai spune că scorţişoara excită atât sistemul nervos central cât şi libido-ul. Ghimbirul are şi el o reputaţie „fierbinte”. Pentru a profita la maximul de proprietăţile sale afrodiziace,consumă-l uscat.