Cele mai bune poziţii în pat la 30, 40, 50 şi 60 de ani

1 73404 original jpg jpeg

La fel ca vinul roşu şi brânza Cheddar, anumite lucruri devin mai bune odată cu trecerea timpului. Asta se aplică şi vieţii sexuale. Este posibil ca odată cu înaintarea în vârstă să nu mai poţi să adopţi aceleaşi poziţii sexuale ca la 20 de ani. Iată cele mai bune poziţii în pat după vârsta de 30 de ani.

De aceea,trebuie să cunoşti care sunt cele mai bune poziţii în pat în funcţie de vârsta ta.

Cele mai bune poziţii în pat la 30 de ani

Aproximativ 25% din femeile gravide acuză dureri în jurul pelvisului,iar aproximativ 8% dintre ele încă se confruntă cu acestea o periaodă de doi ani după obţinerea unei sarcini,arată un studiu realizat recent în Marea Britanie. Aceste dureriapar din cauza disconfortului apărut în jurul osului sacrum (situat la baza coloanei vertebrale) şi a oaselor iliace (cele două oase mari care alcatuiesc pelvisul),explică Isa Herrera,un fizico-terapeut din New York. Multe femei experimentează durere la 30 de ani când încearcă anumite poziţii sexuale. Pentru a evita această neplăcere,Herrera recomandă o poziţie sexualăveche,dar bună:cu mâinile şi genunchii pe podea sau pat. În fel acesta,durerile nu vor mai apărea.

Chiar dacă durerile pelviene nu sunt o problemă pentru tine,sensibilitatea în acestă zonă este comună,mai ales dacă ai născut de curând. Herrera recomandă că cele mai bune poziţii în pat sunt cele în care partenerii sunt faţă în faţă sau în aceeaşi direcţie. În felul acesta,femeia poate controla viteza şi adâncimea penetrării.

La 40 de ani

Cazurile de sciatică-durere în şold,în partea inferioară a spatelui sau care se deplasează în jos pe fiecare dintre picioare – poate apărea brusc la persoanele ce au între 30 şi 40 de ani,conform Academiei Americane de Chirurgie Ortopedică. Cele mai bune poziţii în pat pentru persoanele care suferă de aceste neplăceri sunt faţă în faţă sau cu mâinile şi cu genunchii pe podea. Ambele iau presiunea de pe nervul sciatic,spune Natalie Sidorkewicz,cercetător canadian. Mai poţi încerca şi poziţia cu o pernă sub piept pentru sprijin.

Cele mai bune poziţii în pat la 50 de ani

La menopauză,scăderea nivelului de estrogen poate face ca sexul să fie mai dureros,din cauza uscării şi subţierii ţesuturilor vaginului. La această vârstă sunt mai multe riscuri de a dezvolta „prolaps pelvin“,atunci când un organ pelvian,ca vezica urinară,se deplasează de la locul său obişnuit şi împinge în vagin. În acest caz,încearcă o poziţie în care partenerul stă în şezut şi tu deasupra genunchilor lui. În felul acesta,puteţi controla mişcarea. O altă poziţie care dă rezultate este cea în care tu stai întinsă pe spate,cu o pernă dedesuptul bazinului.

La 60 de ani

Aproape o treime din bărbaţii şi femeilie din întreaga lume de 60 de ani suferă de osteoartrită. Dacă te afli în acestă situaţie,trebuie să eviţi poziţiile care pun foarte multă presiune pe genunchi sau şolduri şi să pui în aplicare poziţii care uşurează presiunea asupra articulaţiilor şi,de asemenea,ajută la întărirea oaselor. Cele mai bune poziţii în pat sunt poziţiile din picioare sau misionarului.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg