Cele mai bune poziţii pentru sex în lift

1 71121 original jpg jpeg

Există două lucruri după care bărbaţii sunt înnebuniţi: sex şi risc. Iar când cele două se întâlnesc, fii sigură că iubitul tău este în al nouălea cer. Deci, dacă vă gândiţi să încercaţi poziţii şi locuri noi, lasă dormitorul şi experimentează sexul în lift.

Cele mai multe lifturi moderne nu sunt tocmai spaţii intime,aşa că,pentru a te asigura că nu se uită nimenila voi,ai grijă ca liftul să nu aibă camere de supraveghere,să nu aibă geamuri care să dea afară sau să fie echipat cu sistem de alarmă care se poate activa din exterior. Când ai parte de sex în lift,trebuie să te aştepţi să vezi multe feţe iritate atunci când ieşiţi din ascensor... doar oamenii au stat după voi minute în şir. Aşa că şterge-ţi zâmbetul de satisfacţie de pe chip şi prefă-te furioasă şi tu. Ca şi când ar fi fost defecţiunea de la lift,nu provocată de voi.

Poziţia „căţărătoarea”

Chiar dacă vorbim de un spaţiu foarte mic,asta nu este neapărat un inconvenient. Aşa aveţi ocazia să fiţi mult mai intimi unul cu altul,iar partenerul îşi va demonstra puterea,căci asta presupune să te susţină pe tine,care te caţeri,evident,pe el. Ei bine,dacă iubitul este mai firav,iar tu ai flexibilitate,poţi să îţi sprijini un picior pe pereţii liftului. Iar dacă vrei să o faci pe vitează,le poţi ridica chiar pe amândouă. Penetrarea este rapidă,iar senzaţia intensă.

Poziţia „balerina”

Poţi să o încerci doar dacă eşti foarte flexibilă. Aceasta presupune o mişcare subtilă,ca de dansatoare,în timp ce ţii un picior ridicat. Asta permite o bună penetrare,este adecvată pentru spaţii restrânse,şi,dacă ţinuta ta este una lejeră,poate să mascheze într-un fel ce faceţi… dar nu miza pe asta.

Poziţia „de la spate”

Dacă porţi o fustă lungă,poate fi destul de discret. Partenerul ridică materialul la spate şi penetrează,în timp ce din faţă pare totul ok. În lift,aceasta pare a fi cea mai comodă poziţie,iar penetrarea este destul de puternică. Cel mai bine este să nu porţi lenjerie intimă sau să porţi ceva ce poate fi uşor dat la o parte. Complicat? Deloc. Incitant? Foarte.

Poziţia îngenuncheat

Dacă nu aveţi timp de preludiu,cu mângâieri,sărutări şi tot tacâmul,cel mai comod este o partidă de sex oral. Aşa că,pe rând,îngenunchiaţi unul în faţa celuilalt şi delectaţi-vă cu mici partide de extaz.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg