Cele mai bune poziţii pentru sex în lift

1 71121 original jpg jpeg

Există două lucruri după care bărbaţii sunt înnebuniţi: sex şi risc. Iar când cele două se întâlnesc, fii sigură că iubitul tău este în al nouălea cer. Deci, dacă vă gândiţi să încercaţi poziţii şi locuri noi, lasă dormitorul şi experimentează sexul în lift.

Cele mai multe lifturi moderne nu sunt tocmai spaţii intime,aşa că,pentru a te asigura că nu se uită nimenila voi,ai grijă ca liftul să nu aibă camere de supraveghere,să nu aibă geamuri care să dea afară sau să fie echipat cu sistem de alarmă care se poate activa din exterior. Când ai parte de sex în lift,trebuie să te aştepţi să vezi multe feţe iritate atunci când ieşiţi din ascensor... doar oamenii au stat după voi minute în şir. Aşa că şterge-ţi zâmbetul de satisfacţie de pe chip şi prefă-te furioasă şi tu. Ca şi când ar fi fost defecţiunea de la lift,nu provocată de voi.

Poziţia „căţărătoarea”

Chiar dacă vorbim de un spaţiu foarte mic,asta nu este neapărat un inconvenient. Aşa aveţi ocazia să fiţi mult mai intimi unul cu altul,iar partenerul îşi va demonstra puterea,căci asta presupune să te susţină pe tine,care te caţeri,evident,pe el. Ei bine,dacă iubitul este mai firav,iar tu ai flexibilitate,poţi să îţi sprijini un picior pe pereţii liftului. Iar dacă vrei să o faci pe vitează,le poţi ridica chiar pe amândouă. Penetrarea este rapidă,iar senzaţia intensă.

Poziţia „balerina”

Poţi să o încerci doar dacă eşti foarte flexibilă. Aceasta presupune o mişcare subtilă,ca de dansatoare,în timp ce ţii un picior ridicat. Asta permite o bună penetrare,este adecvată pentru spaţii restrânse,şi,dacă ţinuta ta este una lejeră,poate să mascheze într-un fel ce faceţi… dar nu miza pe asta.

Poziţia „de la spate”

Dacă porţi o fustă lungă,poate fi destul de discret. Partenerul ridică materialul la spate şi penetrează,în timp ce din faţă pare totul ok. În lift,aceasta pare a fi cea mai comodă poziţie,iar penetrarea este destul de puternică. Cel mai bine este să nu porţi lenjerie intimă sau să porţi ceva ce poate fi uşor dat la o parte. Complicat? Deloc. Incitant? Foarte.

Poziţia îngenuncheat

Dacă nu aveţi timp de preludiu,cu mângâieri,sărutări şi tot tacâmul,cel mai comod este o partidă de sex oral. Aşa că,pe rând,îngenunchiaţi unul în faţa celuilalt şi delectaţi-vă cu mici partide de extaz.



Recente

casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png