Cele mai frumoase cadouri de Dragobete

1 80001 original jpg jpeg

Încă un motiv de bucurie pentru îndrăgostiţi, Dragobetele este ocazia perfectă de a celebra iubirea. Pe lângă gesturile de tandreţe, micile atenţii îi pot însenina ziua partenerului tău. Desigur, dacă sunt alese cu inspiraţie, dincolo de şabloanele existente.

Cadouri pentru El

1. Proiector pentru telefon

Pentru că bărbaţii sunt atraşi de imagini şi, în acelaşi timp de tehnologie, implicit de telefon, proiectorul pentru telefon este cadoul perfect pentru el. Nu ai cum să dai greş cu o astfel de alegere, aşa că nu ezita să îl surprinzi cu o asemenea idee.2. Butoni inediţi

proiector foto jpg jpeg
butoni jpg jpeg

Dacă iubitul tău obişnuieşte să se îmbrace elegant, o pereche de butoni cu un design special este o opţiune de luat în calcul pentru cadoul de Dragobete. Ţine cont însă de nuanţa accesoriilor pe care le poartă în general dacă alegi butoni metalizaţi, cu diferite incripţii şi de diferite forme, iar dacă are un stil mai nonconformist, poţi opta chiar pentru unii de lemn.

sticla de vin jpg jpeg

Poate că sunteţi la începutul relaţiei şi încă nu îl cunoşti foarte bine, însă vrei să îl impresionezi. Poţi achiziţiona un vin de calitate pe care îl veţi putea savura împreună mai târziu.

portofel jpg jpeg

Înlocuieşte-i portofelul vechi cu unul nou, special creat pentru el. Îl poţi personaliza cu iniţialele lui sau cu un mesaj care ştii că îi place.

Cadouri pentru ea

1. Un aranjament floral

1 flori jpg jpeg

Da, niciodată nu vei da greş dacă vei alege un cadou floral, mai ales dacă este unul bine ales. „Printre cele mai căutate aranjamente florale cu ocazia Dragobetelui sunt cele realizate din florile primăverii, în special din frezii, lalele, irişi, zambile, anemone. Se poate opta atât pentru un buchet realizat dintr-un singur tip de floare, dar şi pentru combinaţii inedite dintre aceste flori. Indiferent de alegere, persoana iubită va aprecia cu siguranţă o astfel de surpiză parfumată, care îi va însenina ziua. Un gest ca acesta este indemodabil, florile primăverii fiind o sugestie potrivită de cadou şi pentru ocazii precum Mărţişor şi Ziua femeii, de aceea, am pregătit în acest sens, oferte speciale la aranjamente cu flori de primăvară", a declarat Titel Botogan, proprietar Florariamobila.ro.

agenda jpg jpeg

Femeile iubesc să îşi aştearnă gândurile pe hârtie şi lucrurile organizate. O agendă cu un design aparte o va încânta cu siguranţă şi, unde mai pui, o va folosi zilnic, încât îşi va aminti în orice clipă de tine.

pandantiv cu inimioara jpg jpeg

Accesoriile se află în topul preferinţelor cadourilor care încântă orice femeie. Printre cele mai dorite sunt pandantivele cu formă de inimă, înger, semnul infinit sau cele cu un mesaj de iubire sau iniţialele numelui. Dacă doreşti, poţi să pui pe lanţ un inel în locul pandantivului, care nu reprezintă tocmai o cerere în căsătorie, însă îi va induce ideea că ai intenţii serioase cu ea.

pictura jpg jpeg

Ei bine, nu e vorba tocmai de genul de tablou la care te gândeşti, ci unul făcut de tine. Fie că ai sau nu talent la desen, crede-ne că gestul tău va fi apreciat, în special ingeniozitatea de care ai dovadă şi timpul pe care l-ai alocat realizării acestuia.

: