Cu piatră mare sau mică? Inelul de logodnă spune mai multe decât crezi despre viitorul căsniciei tale

1 shutterstock 1299457834 jpg jpeg

Logodna şi inelul de logodnă reprezintă un pas foarte important într-o relaţie. De aceea trebuie să ştii ce importanţă are această bijuterie şi cum îţi poate afecta căsnicia alegerea ei.

Se spune că dacă inelul de logodnă este prea mare, acesta prevesteşte ceva rău în legătură cu viitorul relaţiei. Iată ce trebuie să ştii despre semnificaţia acestei bijuterii.

Asociezi greşit valoarea lui cu cea a sentimentelor

Fie că facem acest lucru conştient sau nu, de fiecare dată când auzim de logodna cuiva sau aflăm din întâmplare, vrem să vedem inelul de logodnă. Tindem de cele mai multe ori să asemănăm strălucirea inelului cu strălucirea relaţiei de cuplu şi cu succesul celor doi.

Îţi doreşti un inel cu piatră mare

Dacă visezi la un inel de logodnă cu un diamant enorm care vorba aceea, „să se vadă de la o poştă‟, înseamnă că te intereseaza mai mult sectorul financiar al viitorului tău soţ decât sentimentele lui pentru tine.

Există varianta să împărţiţi costurile

Pentru că acum şi femeile câstigă la fel de bine precum, puteţi să vă gândiţi chiar să participaţi amândoi la achiziţionarea acestuia, chiar dacă în mod normal bărbatul este cel care suportă cheltuielile. Acest lucru nu va umbri romantismul momentului, ba chiar ar putea fi ceva original care să vă definească mai mult în poziţia de cuplu.

Simbolistica lui înseamna mult mai mult

Mărimea inelului de logodnă contează atât de mult pentru tine şi pur şi simplu faci tot ceea ce se poate pentru a fi observat cât mai des, pentru a primi aprecierile aferente? Ar trebui să îţi pui câteva semne de întrebare şi să vezi de ce acorzi atât de mare importanţă unui accesoriu.

Preţul unui inel, direct proporţional cu risc de divorţ

Unele studii au descoperit că dacă preţul unui inel de logodnă este exorbitant, rata divorţului creşte simţitor. Explicaţia? Se crede că preocupările financiare tind să degenereze şi să creeze de multe ori discuţii inutile, ce se pot transforma în adevărate certuri de proporţii.

@shutterstock