Cum alegi poza care-ţi atrage „jumătatea“

1 72758 original jpg jpeg

Când te înscrii pe un site de întâlniri, în speranţa că-ţi vei găsi alesul inimii, cea mai mare bătaie de cap îţi dă fotografia de prezentare. Cum să priveşti în obiectiv, cum să te îmbraci? Află care sunt paşii pentru a obţine imaginea care te reprezintă.

Fă-ţi chiar tu pozele!

Nu e nevoie să participi la o şedinţă foto profesionistă ca să ai fotografia ideală. Studii specializate (ei,da,există studii chiar şi-n acest domeniu!) arată că fotografiile pe care femeile şi le fac singure sunt mai apreciate ca cele „ca-n reviste“. Explicaţia e simplă:în poza de tip autoportret,femeile adoptă atitudini mai fireşti,care le reflectă mai bine pesonalitatea.

Singurică,singurică?

Tot studiile arată fotografiile de grup,în care apari alături de prieteni,cunoştinţe etc,sunt de două ori mai puţin apreciate ca cele în care apari singură. Dacă eşti singură în poză,privirea celor care accesează site-ul se cncentrează doar pe tine,iar primul contact emoţional e mai bun.

Priveşte în obiectiv!

Expresie melancolică,păr în vânt,privire distantă... complet greşit! Cea mai bună strategie este să priveşti direct în obiectiv,fără fasoane. În felul acesta,bărbatul care va consulta site-ul va avea impresia că vă priviţi ochi în ochi! Şi nu uita să-ţi scoţi ochelarii de soare!

Din cap până-n picioare

Cum să alegi fotografia:portret din faţă,din profil,trei sferturi? Sau una care să te cuprindă din cap până-n picioare? Se pare că această ultimă variantă este cea mai apreciată de către bărbaţii care-şi caută aleasa. Pentru că o poză care te arată în întregime transmite mesajul că te simţi bine în pielea ta şi că-ţi asumi imaginea. Dar,dacă eşti complexată de formele tale,alege mai bine o fotografie de tip potret.

Interior sau exterior?

Cel mai bine e să alegi fotografii „de interior” şi nu făcute în aer liber,pentru primele au mai multe accesări. De ce? Pentru că a prezenta o fotografie făcută în cameră,în birou sau în sufrageria casei este ca şi cum ai invita pe cineva în spaţiul tău intim-cadru ideal pentru a demara un dialog prietenesc,la o cafea... virtuală.

Senzuală,nu vulgară

Desigur,femeile care-şi dezvălui farmecele şi fac ochi dulci din fotografii primesc mai multe mesaje ca altele... cu cel puţin 49 % în plus,arată studiile. Dar cât de mult e prea mult?

Specialiştii spun că a te afişa în fotografii în ţinute mult prea sexy riscă să-i alunge pe cei ce caută relaţii serioase. Te vei alege numai cu bărbaţiiîn căutare de aventuri de-o seară – eşti sigură că vrei asta?

Dacă vrei să-ţi pui în valoare corpul,alege un singur atu,cel de care eşti cea mai mândră. Rămâi senzuală şi glamour,fără decolteuri exagerat de adânci şi fuste exagerat de mini...

Fii tu însăţi!

Desigur,vei alege poza care te avantajează cel mai mult – dar nu alege una care nu te reprezintă pe tine,cea de toate zilele. Dacă eşti genul sportiv şi „pozezi” cu coc şi tocuri înalte,vei oferi despre tine o imagine care nu corespunde cu realitatea. Dacă vrei să atragi un suflet pereche,arată-te aşa cum eşti! Nu pune la baza viitoarei tale relaţii o imagine mincinoasă,ci una care-ţi pune în valoare farmecul natural.

Citeşte şi:

De ce îi este frică de căsătorie

Obiceiuri ale bărbaţilor care ne enervează