Cum îl faci să îţi cadă la picioare

1 81720 original jpg jpeg

Deşi sunt considerate sexul slab, femeile au o mulţime de calităţi care le ajută când vine vorba de cuceritul bărbaţilor. Multe nu sunt conştiente de ele, de aceea există câteva trucuri pe care ar trebui să le pună în aplicare de îndată ce întâlnesc persoana potrivită!

Privirea spune totul

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, iar cei ai unei femei sunt o poartă spre inima ei. E deajuns să îi arunci o privire sugestivă celui de care te-ai îndrăgostit şi îl vei face să îţi cadă la picioare. Când doi oameni se privesc insistent şi simt o conexiune la nivel emoţional, cuvintele sunt de prisos.  

Complimentează-l

Dacă vrei să cucereşti un bărbat, laudă-i aspectul fizic şi munca pe care o face. În acest fel, vei reuşi să îl faci să se simtă superior faţă de restul bărbaţilor şi îi vei arăta că, în ochii tăi, se diferenţiază. Cu cât se va simţi mai apreciat, cu atât va fi mai binedispus în compania ta şi îşi va da seama că are calităţi pe care le poate îmbunătăţi alături de tine.

Cere-i ajutorul

Un bărbat este dispus să facă orice pentru femeia de care s-a îndrăgostit, mai ales dacă aceasta îi cere în mod expres ajutorul. În acest mod, va simţi că prezenţa lui nu este una oarecare, iar utilitatea lui capătă mai multe sensuri. Permite-i să facă lucruri pentru tine şi arată-ţi recunoştinţa la fiecare pas.

Râzi alături de el

O femeie cu simţul umorului va fi mult mai plăcută faţă de o femeie care îşi păstrează seriozitatea până şi în cele mai intime momente. Dacă vrei să îl cucereşti cu felul tău de a fi, râzi subtil la glumele lui şi arată-i că amuzamentul său ţi se pare un lucru atractiv, de-a dreptul irezistibil. Nu numai că îi va creşte stima de sine, dar va dori să te binedispună şi sub alte forme.

Arată-ţi frumuseţea treptat

Nu trebuie să vii îmbrăcată sumar încă de la prima întâlnire dacă vrei să cucereşti un bărbat. Din contră! Păstrează întotdeauna o doză de mister faţă de care să se simtă atras. Nu te grăbi să îi arăţi cine eşti în totalitate, ci lasă-l să se gândească la tine chiar şi când nu eşti prin preajmă. De îndată ce îl vei prinde în jocul seducţiei, partenerul va fi mai uşor de cucerit!



Recente

casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png