Cum îl faci să îţi cadă la picioare

1 81720 original jpg jpeg

Deşi sunt considerate sexul slab, femeile au o mulţime de calităţi care le ajută când vine vorba de cuceritul bărbaţilor. Multe nu sunt conştiente de ele, de aceea există câteva trucuri pe care ar trebui să le pună în aplicare de îndată ce întâlnesc persoana potrivită!

Privirea spune totul

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, iar cei ai unei femei sunt o poartă spre inima ei. E deajuns să îi arunci o privire sugestivă celui de care te-ai îndrăgostit şi îl vei face să îţi cadă la picioare. Când doi oameni se privesc insistent şi simt o conexiune la nivel emoţional, cuvintele sunt de prisos.  

Complimentează-l

Dacă vrei să cucereşti un bărbat, laudă-i aspectul fizic şi munca pe care o face. În acest fel, vei reuşi să îl faci să se simtă superior faţă de restul bărbaţilor şi îi vei arăta că, în ochii tăi, se diferenţiază. Cu cât se va simţi mai apreciat, cu atât va fi mai binedispus în compania ta şi îşi va da seama că are calităţi pe care le poate îmbunătăţi alături de tine.

Cere-i ajutorul

Un bărbat este dispus să facă orice pentru femeia de care s-a îndrăgostit, mai ales dacă aceasta îi cere în mod expres ajutorul. În acest mod, va simţi că prezenţa lui nu este una oarecare, iar utilitatea lui capătă mai multe sensuri. Permite-i să facă lucruri pentru tine şi arată-ţi recunoştinţa la fiecare pas.

Râzi alături de el

O femeie cu simţul umorului va fi mult mai plăcută faţă de o femeie care îşi păstrează seriozitatea până şi în cele mai intime momente. Dacă vrei să îl cucereşti cu felul tău de a fi, râzi subtil la glumele lui şi arată-i că amuzamentul său ţi se pare un lucru atractiv, de-a dreptul irezistibil. Nu numai că îi va creşte stima de sine, dar va dori să te binedispună şi sub alte forme.

Arată-ţi frumuseţea treptat

Nu trebuie să vii îmbrăcată sumar încă de la prima întâlnire dacă vrei să cucereşti un bărbat. Din contră! Păstrează întotdeauna o doză de mister faţă de care să se simtă atras. Nu te grăbi să îi arăţi cine eşti în totalitate, ci lasă-l să se gândească la tine chiar şi când nu eşti prin preajmă. De îndată ce îl vei prinde în jocul seducţiei, partenerul va fi mai uşor de cucerit!Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg