Cum îl faci să zâmbească dimineaţa

1 80518 original jpg jpeg

În fiecare relaţie, detaliile fac diferenţa. Chiar şi cele mai nesemnificative lucruri pe care le faci pentru partener arată dragostea şi ataşamentul faţă de el. Dacă nu ştii cum să îl mai surprinzi atunci când se trezeşte lângă tine, inspiră-te din lista de mai jos!

Sărutul de dimineaţă

O modalitate sigură prin care îl poţi face să zâmbească este să îl trezeşti uşor cu un mic sărut pe obraji, pe frunte sau pe spate şi cu o îmbrăţişare caldă, care să îi aducă o stare de bine. Acest gest nu numai că va aduce armonia în cuplu, dar va întări legătura dintre parteneri.

Micul dejun la pat

Este o variantă clasică de surpriză, însă niciodată nu îşi pierde din farmec. Nu contează ce fel de mâncăruri alegi să găteşti, ci modul în care o faci. Şi pentru că se spune că dragostea trece prin stomac, mai ales în cazul bărbaţilor, ai putea să îţi impresionezi partenerul cu un mic dejun adus la pat. Cu siguranţă îl va face să zâmbească.

Oferă-i un cadou

Dacă partenerul tău ţine la lucrurile materiale, ai putea să îi oferi un mic cadou dis de dimineaţă. Poate fi şi un lucru mărunt, pe care ştii că l-ar îndrăgi enorm. Nu numai că va aprecia că te-ai gândit la el, dar se va simţi dator să răspundă gestului cu o altă dovadă de iubire.

Glumeşte mai des

Dacă vrei să furi un zâmbet de pe faţa partenerului, poţi fi creativă sau inventivă şi să îl supui la o serie de glume, ca între iubiţi. Dacă are simţul umorului, se va bucura enorm să glumească alături de tine şi să se binedispună. Astfel, vă puteţi începe dimineaţa într-un mod inedit, care să vă relaxeze. Nu îţi face griji dacă nu ştii glume, le poţi citi direct de pe Internet alături de el.

Plănuieşte o escapadă

După o sesiune de glume, parcă merge şi ceva serios. Într-o dimineaţă de weekend, în care sunteţi liberi amândoi, aţi putea să plănuiţi o escapadă romantică, în care să vă distraţi pe cinste. Poate fi şi o simplă plimbare în parc sau o cină luată la restaurantul preferat. Un asemenea gest din partea amândurora va schimba radical întreaga zi!

:Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg