Cum păstrezi o relaţie la distanţă

1 73333 original jpg jpeg

Absenţa persoanei iubite în viaţa de cuplu poate fi frustrantă. Este foarte important să faceţi câteva lucruri pentru a păstra o relaţie la distanţă, în viaţă.

Când partenerii sunt în locuri diferite şi nu se pot vedea,vor duce lipsa dinamismului în relaţie. Unii vor începe să se dea bătuţi,alţii să se alăture unor activităţi care să umple vidul creat în mintea lor,dar pe care să nu-l poată vindeca sau umple. Ca acest lucru să nu se întâmple,ţine cont de câteva sfaturi  pentru a păstra focul aprins în relaţia ta.

Telefoane,mesagerie instant,e-mailuri

Trebuie să menţii un canal foarte eficient de comunicare. In zilele noastre,ai nenumărate opţiuni,atunci când vine vorba de comunicare. Telefoane mobile,mesaje,e-mailuri sunt dispozitive de comunicare eficiente. Fiecare dintre aceste canale de comunicare are propriile plusuri şi minusuri. Alege mediul care vi se potriveşte cel mai bine. Dacă vă place scrisul,mesajele e-mail convenţionale ar spori impactul,decât oricare alt mediu. Dacă sunteţi un vorbitor bun,puteţi folosi telefoanele mobile.

Împărtăşi momente memorabile

Este nevoie de multă răbdare şi dragoste pentru a face o relaţie la distanţăun succes. Ar trebui să încercaţi întotdeauna să surprindeţi momentele cele mai frumoase din viaţa voastră,prin utilizarea fotografiilor şi clipurilor video. Aceste tipuri de momente fac partenerul să simtă prezenţa ta,din punct de vedere fizic,chiar dacă nu eşti acolo. Hobby-urile menţin relaţia în viaţă

Hobby-ul este acel tip de muncă pe care îl faci de fiecare dată cu plăcere. Nu face asta,doar pentru că alţii te sfătuiesc să-l faci. Ar trebui să-ţi placă în primul rând. Eşti foarte norocoasă dacă ai găsit un hobby foarte interesant,atât pentru tine cât şi pentru iubitul tău. Aveţi posibilitatea să împărtăşiţi această plăcere. În zilele noastre,există hobby-uri on-line. Le puteţi folosi pentru a face faţă relaţiei la distanţă.

 

Planul de a vedea unul pe celălalt

Ştii importanţa întâlnirilor cu partenerul tău. Nu este nimic mai satisfăcător decât reîntâlnirea,după o lungă perioadă. Intervalul în care aţi stat despărţiţi poate face dragoste tot mai pasională. Astfel de întâlniri iau toată singurătateaşi tristeţea pe care aţi simţit-o departe unul de celălalt.

Cadouri

Cadourile sunt cel mai bun mod de a-i surprinde pe cei dragi. Ar trebui să-ţi surprinzi partenerul,ocazional,pentru a menţine aprins focul relaţiei. Florile,felicitările,ceasurile personalizate sau lanţurile sunt daruri comune.

Citeşte şi:

Ce faci când dispare respectul din cuplu

Cum să trăieşti singură într-o lume axată pe ideea de cuplu