Cum poţi fi sigură că el este alesul tău

1 63780 original jpg jpeg

Ai o relaţie cu bărbatul potrivit pentru tine? E greu de răspuns, ştim, mai ales când simţi că eşti prinsă într-o relaţie cu un om pe care nici nu ştii dacă îl placi aşa de tare. În aceste condiţii, te întrebăm ce cauţi la un bărbat? Ai idee dacă îşi doreşte să rămână cu tine pentru tot restul vieţii?

Faceţi echipă bună

Luptând împreună pentru ceva este net superior mai bine decât să combaţi de una singură sau,mai rău,să luptaţi unul împotriva celuilalt.

Când puteţi improviza şi aveţi inspiraţie să vă atingeţi visurile,înseamnă că sunteţi o pereche potrivită,iar el va fi lângă tine oricând vei avea nevoie.

Nu încearcă să te schimbe

Chiar şi cel mai nebunesc şi,să zicem stupid,lucru pe care îl faci i se pare interesant? Mai mult,nu încearcă să te îndepărteze de prietenii pe care îi consideră mai ciudaţi şi nici nu te judecă.

Apreciază persoana ta şi nu intenţionează să te schimbe,dimpotrivă înţelege că suntem două persoane complet diferite,cu trecuturi diferite. E clar! Iubitul tău are mari şanse să fie cea mai potrivită persoană cu care să-ţi împarţi viitorul.

Ţine la familia ta

Când te măriţi,nu te înrudeşti doar cu un om,ci cu toată familia lui. Dacă iubitul tău discută cu membrii familiei tale,agrează vizitele la părinţii tăi şi nu încearcă să te ţină departe de ei,e semn bun.

Doar că e bine să nu amesteci prea tare relaţiile dintre familie şi iubit,pe principiul „mai răruţ,că-I mai drăguţ“.

Iată câteva semne care îţi pot spune cu precizie mare dacă iubitul tău este alesul.

Ai depăşit cu brio perioada de relaţie la distanţă

Să ai o relaţie cu un bărbat,el fiind la mare depărtare de tine,este o provocare pentru amândoi. Dacă însă vă iubiţi,totul poate fi posibil,chiar şi menţinerea unei relaţiila distanţă de continente.

În acest caz,e clar că amândoi sunteţi pregătiţi să faceţi sacrificii,ştiind că totul va fi bine când vă veţi revedea.

Nu evită să-şi planifice viitorul alături de tine

Te simţi încrezătoare când te gândeşti la viitorul tău şi îl regăseşti şi pe iubitul tău la loc de cinste în el? Proiecţia că îţi vei petrece tot restul vieţii alături de iubitul tău te face să te simţi în nouălea cer de bucurie? El este alesul!

Nu aveţi secrete unul faţă de celălalt

Încrederea reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri care susţin o relaţie,indiferent că este una amicală,de prietenie,de familie sau de iubire.

Dacă simţi că nu trebuie să ascunzi nimic de iubitul tău,iar el nu are secrete faţă de tine,sunteţi pe calea cea dreaptă.

Te satisface sexual

l-am lăsat la urmă,dar acest aspect este unul cu importanţă majoră în menţinerea unei relaţii de durată. Satisfacerea pe plan sexualeste decisivă atât pentru tine,cât şi pentru partenerul tău.

Dacă iubitul tău îţi oferă tot ce îţi puteai dori pe plan intim,poţi fi aproape sigură că el este bărbatul potrivit cu care să te măriţi.