Cum rămâi aceeaşi persoană, chiar dacă ai o relaţie

1 70176 original jpg jpeg

Deşi este indicat să devii tot mai apropiată de partenerul tău, asta nu înseamnă, automat, că trebuie să te transformi într-o altă persoană. Compromisurile de dragul unei relaţii durabile sunt indicate, însă asta nu implică şi pierderea propriei personalităţi. Iată cum le poţi face pe amândouă!

Nu renunţa la hobby-urile taleÎnvăţând permanent cum să rămâi aceeaşi persoană într-o relaţie,vei descoperi că este perfect normal să-ţi păstrezi şi activităţile din trecut. Acestea sunt acele plăceri simple din viaţa oricui şi nu ar trebui să renunţi la ele pentru altcineva. Dacă el este interesat,ai putea să-l incluzi în acele activităţi. Dacă el nu este pasionat de aceleaşi lucruri,nu înseamnă că tu nu trebuie să le mai faci.

Îţi mai aminteşti de toţi oamenii din viaţa ta,de prietenii tăi? Doar pentru că ai o relaţie stabilă,nu ar trebui să uiţi că,la un moment dat,mai existau şi alte persoane cu care îţi petreceai timpul înainte. Ieşiţi,vorbiţi,schimbaţi impresii. Suntem fiinţe sociale,deci ieşirile îţi vor face bine şi te vor ajuta să duci relaţia actuală la un alt nivel.

Cu excepţia cazului în care amândoi lucraţi în egală măsură,programele vor varia. Dar asta nu înseamnă că trebuie să-ţi schimbi programul doar pentru a-l satisface pe al lui. Explică-i că te simţi confortabil cu programul tău curent şi că nu ai de gând să-l schimbi,într-un mod major. Dacă nu poate înţelege asta,oferă-i timp de gândire. Şi ţine minte,asta nu te face o persoană egoistă!

Primul indiciu că te pierzi şi că te transformi în jucăria lui este că faci lucrurile doar aşa cum îi plac lui. Începi să te uiţi la serialele lui,apoi te îmbraci doar cu ce-i place lui,şi tot aşa... Nu aştepta să se întâmple asta. Relaţiile trebuie să fie echitabile:uită-te împreună cu el şi la emisiuni dragi ţie,poartă tenişi la rochii (în loc de sandale cu toc) şi altele... Nu contează ce spune el,tu eşti aşa!

Citeşte şi:

Cele mai frecvente motive de ceartă într-o familie

Nu lăsa plictiseala să-ţi distrugă iubirea!