Cum reaprinzi pasiunea în cuplu după naştere

1 73837 original jpg jpeg

Sex. Îţi mai aminteşti cum este să fii doar tu cu partenerul în dormitor? Şi nu, nu doar să dormiţi întorşi unul cu spatele la celălalt, ci să aveţi un moment al vostru, de tandreţe, de dezmierdări, de dragoste.

Te-ai gândi că odată ce te-ai mutat de la părinţi,când sexul era făcut pe furiş,ca nu cumva mama sau tatăl să vă prindă în plin fapt,lucrurile devin simple. Aveţi chef,o faceţi,oriunde,oricând şi cu volumul dat la intensitatea dorită,doar sunteţi în intimitatea casei voastre. Între timp,odată cu venirea pe lume a unui copil,descoperi că actul intim redevine un subiect şuşotit,ruşinos sau care trezeşte sentimente de vinovăţie. Ca şi când ai face ceva greşit.

Primele dăţi este mai dureros

Deşi nu vorbim de pierderea virginităţii,ci de sexul de după naştere,când deja organismul ar trebui să fie obişnuit,adevărul este că primele dăţi sunt la fel de dureroase. Mi-a explicat medicul ginecolog că asta se întâmplă din cauză că organismul reacţionează ca şi când ar fi la menopauză şi că îi ia ceva timp să îşi revină... şi nu îşi revine de la sine,ci cu exerciţiu. Deci,ai motiv să treci la treabă. Partenerul va fi în culmea fericirii,după atâta timp,şi va avea toată grija de care tu ai nevoie.

Redescoperiţi momentele voastre

Dacă înainte tot timpul vă aparţinea,acum trebuie să îl împărţiţi cu cel mic:să îi dai să mănânce,să îl schimbi,să te joci cu el,să îl scoţi la plimbare,iar seara eşti epuizată. Încearcă să stabileşti un program şi doar pentru tine şi tatăl copilului tău. De exemplu,duşul de după ce adoarme puiul îl puteţi face împreună... puteţi chiar să îl transformaţi într-obaie romantică,cu petale de trandafiri şi săruri pentru relaxare. Sexul? Fie chiar în baie,fie ulterior,în dormitor.

Încearcă locuri noi

Ce dacă cel mic a ales să se joace fix în camera voastră? În cămară,cu lumina stinsă puteţi avea parte de sex sălbatic. Sau în baia mică. Şi nici sexulîn balcon nu este o idee rea,cât timp aveţi draperii la geamuri. Nu vreţi să aveţi spectatori. Doar fiţi cu o ureche la copil,să nu vină după voi.

Sexul contracronometru

De multe ori,scuza pentru o viaţa sexuală săracă este lipsa timpului. Dar cine spune că sexul se face numai cu preludiu şi că trebuie să dureze jumătate de oră? Sexul cu ochii pe ceas,dimineaţa,înainte de a fugi la muncă,poate fi chiar incitant şi excitant.

Mesajul este clar. Reînveţi arta de a face dragoste oriunde,oricând,şi într-un timp oricât de scurt,şi recondimentezi momentele de intimitate. Gândeşte-te la sexul rapid ca la o modalitate de a pune viaţa sexuală în mişcare până când veţi avea din nou o seară întreagă pentru preludiu şi alte nebunii.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg