Cum reaprinzi pasiunea în cuplu după naştere

1 73837 original jpg jpeg

Sex. Îţi mai aminteşti cum este să fii doar tu cu partenerul în dormitor? Şi nu, nu doar să dormiţi întorşi unul cu spatele la celălalt, ci să aveţi un moment al vostru, de tandreţe, de dezmierdări, de dragoste.

Te-ai gândi că odată ce te-ai mutat de la părinţi,când sexul era făcut pe furiş,ca nu cumva mama sau tatăl să vă prindă în plin fapt,lucrurile devin simple. Aveţi chef,o faceţi,oriunde,oricând şi cu volumul dat la intensitatea dorită,doar sunteţi în intimitatea casei voastre. Între timp,odată cu venirea pe lume a unui copil,descoperi că actul intim redevine un subiect şuşotit,ruşinos sau care trezeşte sentimente de vinovăţie. Ca şi când ai face ceva greşit.

Primele dăţi este mai dureros

Deşi nu vorbim de pierderea virginităţii,ci de sexul de după naştere,când deja organismul ar trebui să fie obişnuit,adevărul este că primele dăţi sunt la fel de dureroase. Mi-a explicat medicul ginecolog că asta se întâmplă din cauză că organismul reacţionează ca şi când ar fi la menopauză şi că îi ia ceva timp să îşi revină... şi nu îşi revine de la sine,ci cu exerciţiu. Deci,ai motiv să treci la treabă. Partenerul va fi în culmea fericirii,după atâta timp,şi va avea toată grija de care tu ai nevoie.

Redescoperiţi momentele voastre

Dacă înainte tot timpul vă aparţinea,acum trebuie să îl împărţiţi cu cel mic:să îi dai să mănânce,să îl schimbi,să te joci cu el,să îl scoţi la plimbare,iar seara eşti epuizată. Încearcă să stabileşti un program şi doar pentru tine şi tatăl copilului tău. De exemplu,duşul de după ce adoarme puiul îl puteţi face împreună... puteţi chiar să îl transformaţi într-obaie romantică,cu petale de trandafiri şi săruri pentru relaxare. Sexul? Fie chiar în baie,fie ulterior,în dormitor.

Încearcă locuri noi

Ce dacă cel mic a ales să se joace fix în camera voastră? În cămară,cu lumina stinsă puteţi avea parte de sex sălbatic. Sau în baia mică. Şi nici sexulîn balcon nu este o idee rea,cât timp aveţi draperii la geamuri. Nu vreţi să aveţi spectatori. Doar fiţi cu o ureche la copil,să nu vină după voi.

Sexul contracronometru

De multe ori,scuza pentru o viaţa sexuală săracă este lipsa timpului. Dar cine spune că sexul se face numai cu preludiu şi că trebuie să dureze jumătate de oră? Sexul cu ochii pe ceas,dimineaţa,înainte de a fugi la muncă,poate fi chiar incitant şi excitant.

Mesajul este clar. Reînveţi arta de a face dragoste oriunde,oricând,şi într-un timp oricât de scurt,şi recondimentezi momentele de intimitate. Gândeşte-te la sexul rapid ca la o modalitate de a pune viaţa sexuală în mişcare până când veţi avea din nou o seară întreagă pentru preludiu şi alte nebunii.



Recente

casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png