Cum să faci faţă unei despărţiri

1 66426 original jpg jpeg

Să faci faţă unei despărţiri poate fi dificil. Fie că tu ai avut iniţiativa, fie că el te-a părăsit, niciodată nu va fi uşor. Dar nici imposibil nu este. Iată de ce sfaturi trebuie sa ţii cont ca să te bucuri din nou de viaţă.

Învaţă să te bucuri din nou de viaţă

Suferi şi crezi că după o despărţire trebuie să ţii doliu. Dar dacă continui să fii tristă,îndurerată,fără chef de viaţă,nu vei reuşi niciodată să treci peste acest moment neplăcut din viaţa ta. Aşa că fă-ţi planuri cu prietenii sau cu familia. Fă ceva amuzant! Poţi,de exemplu,să pleci într-o călătorie sau să mergi la petreceri. Toate acestea te vor ajuta foarte mult.

Ia o scurtă pauză

După despărţire,multe dintre noi caută,prea repede,o persoană care să-l înlocuiască pe fostul iubit. Nu te arunca în orice relaţie,pentru că ar putea fi una catastrofală. Pe moment,nu te gândi la un nou iubit. Cel mai bine ar fi să socializezi,să-ţi faci prieteni noi,fără să te gândeşti la o implicare romantică. Astfel,vei uita de despărţire şi de problemele tale şi,cu timpul,vei lăsa trecutul în urmă şi vei fi gata să ai o nouă legătură.

Citeşte şi:

Cearta,benefică sau nu în cuplu?

Greşeli pe care şi cuplurile fericite le fac

Răsfaţă-te

Acum este timpul să-ţi faci toate poftele. Aşa că implică-te în activităţi care te pot face să te simţi bine. Poţi să mergi la un tratament spa,la cumpărături sau la cinema. Nimic nu este mai imporatnt decât să te simţi tu bine.

Evită să munceşti prea mult

Prea multă muncă pare la prima vedere o idee foarte bună,deoarece munca o să-ţi ţină mintea ocupată după despărţire. De fapt,nu este o idee extraordinară. O minte prea muncită nu este o minte sănătoasă. Ţine-te ocupată,dar nu exagera cu munca.