Cum să-l faci să îţi răspundă la mesaje prin 6 metode ingenioase

cum să l faci să îţi răspundă la mesaje jpeg

Sunteţi în tatonări sau poate că deja aţi început să ieşiţi ca un cuplu, iar tu vrei să faci totul ca la carte încât să pară că eşti stâpână pe situaţie şi că încă mai are până să te cucerească. Felul în care îi răspunzi la mesaje poate fi decisiv pentru bunul mers al relaţiei, de aceea e bine să ştii cum şi ce să zici. Iată cum să-l faci să îţi răspundă la mesaje.

1. Cum să-l faci să îţi răspundă la mesaje - Fă pe inabordabila

Aştepţi să-ţi scrie şi poate te gândeşti că ar fi bine să-i dai tu prima un mesaj, căci poate lui îi e peste mână să înceapă  o discuţie. Cel mai bun lucru este să te-abţii! De ce? Pentru că bărbaţii sunt atraşi de femeile care se lasă cucerite cu greu. Nimic nu dă mai rău peste cap un bărbat decât o femeie care nu îi ia în seamă avansurile şi abordează un aer misterios.

2. Răspunde-i scurt

Dacă ţi-a scris, răspunde-i ca şi cum ai vrea să faci economie la cuvinte. Acest lucru îi va arăta că nu ţi-a captat prea mult atenţia şi că nu sari în sus de bucurie că în sfârşit ţi-a scris. El va deveni şi mai motivat să te impresioneze şi să afle mai multe despre tine.

3. Cum să-l faci să îţi răspundă la mesaje - Acordă atenţie pasiunilor sale

Arată-i că eşti interesată de ceea ce el găseşte fascinant şi studiază acel lucru ca şi cum te-ai pregăti pentru un examen. Când veţi discuta pe acest subiect nu vei părea neştiutoare, ba dimpotrivă, îl vei impresiona cu cunoştinţele tale, încât îi va fi greu să-ţi reziste.

4. Lasă-l să te ajute

Când vorbiţi prin mesaje, povesteşte-i că ai avea nevoie să te ajute într-o problemă. Fie că ţine de reparatul unei uşi, de schimbatul unui bec, orice, se va simţi extraordinar de bine ştiind că în ochii tăi va părea un erou.

5. Cum să-l faci să îţi răspundă la mesaje - Nu fi dependentă de el

Bărbaţii se sperie de femeile care sunt dependente de ei şi dau imediat bir cu fugiţii când văd acest comportament. De exemplu, dacă n-ai mai auzit de el de ceva timp, când vă vedeţi nu-l întreba ce a mai făcut în perioada aceea, căci va intepreta întrebarea ta ca un mesaj că te-ai gândit non-stop la el şi ţi-ai făcut o mulţime de scenarii.

6. Nu aştepta mesajul lui

Da, îţi este foarte drag şi de-abia aştepţi să vorbiţi, însă nu te poţi uita non-stop la ecranul telefonului, în timp ce stai cu sufletul la gură. Dacă te întrebi cum să-l faci să îţi răspundă la mesaje, acordă-ţi prioritate şi preocupă-te de lucrurile care îţi plac, fii atât de ocupată în a-ţi trăi viaţa, încât să nu ai timp nicio secundă să ţi-l pierzi gândindu-te la mesajul lipsă de la el.  Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg