Cum sa te vindeci de infidelitate atunci cand partenerul te-a inselat

1 70612 original jpg jpeg

Oricat de dureroasa si devastanta poate fi infidelitatea, terapistii specializati pe probleme de familie spun ca este o rana care se poate vindeca, incetul cu incetul.

Avem in vedere parerile a milioane de oameni care s-au confruntat cu o aventura:infidelitatea este o criza tratabila. Suna ca un risc monumental? Asa si este,asadar trebuie sa iei in considerare o ghidare in privinta vindecarii in cazul in care esti inselata. Indiferent cat de intunecate pot parea lucrurile,teoretic orice mariaj poate fi scos la liman chiar daca sunteti pe punctul de a va desparti. Mai intai de toate,expertii spun ca nu exista o „modalitate rapida” de a repara stricaciunile provocate de partenerul necredincios.

Procesul necesita timp – deseori ani de zile – si este nevoie de foarte multa rabdare pentru a face fata dezamagirii si si deziluziei. Fii pregatita pentru orice situatie,iar aceasta se va diminua cu timpul. Acestea fiind spuse,iata care sunt cei mai importanti pasi spre vindecare dupa infidelitate,conform specialistilor:

Cand vine vorba de infidelitate,cauta ajutor

Ce trebuie sa faca cel infidel:

Citeste articolul complet pe YVE.ro