Cum tratezi singurătatea în doi

1 74602 original jpg jpeg

În secret, trăieşti un sentiment de singurătate, cu toate că eşti într-o relaţie de multă vreme. Nu trebuie să te simţi vinovată, pentru că nu eşti singura căreia i se întâmplă să treacă prin aşa ceva. Înţelege mai bine ce se petrece cu voi şi ce poţi să faci ca să vă meargă mai bine!

Cândva,credeai că,dacă ai găsit partenerul potrivit,n-o să te mai simţi singură niciodată. Totuşi,sunt momente în care ţi se pare că nu faci parte dintr-un cuplu şi te vezi la kilometri distanţă de el,deşi locuiţi în aceeaşi casă. Izolarea emoţională care te cuprinde atrofiază relaţia voastră. E nevoie de răbdare şi de ceva eforturi pentru a alunga acest sentiment neplăcut.

Caută cauza problemei

Singurătatea pe care o resimţi poate să se ivească dintr-o mulţime de motive. Dă-ţi răgazul să descoperi ce te-a adus în această situaţie. E posibil ca el să-şi fi petrecut timpul liber mai mult cu prietenii lui,să te fi neglijat în intimitate sau să fi amânat vacanţele împreună pe motiv că aveţi de renovat casa. Ruptura emoţională dintre voi poate fi cauzată şi de ceva ce ţine de modul vostru de a comunica sau de firile voastre. De pildă,el ia deciziile în cele mai multe cazuri,adesea fără să te întrebe,şi te pune în faţa lucrului împlinit. Asta te face să te simţi neimportantă în ochii lui. Indiferent de pricina stării de solitudine,descoper-o şi discută cu el despre ea.

Fii tu cea care ia iniţiativa

Dacă te simţi singură,e posibil ca şi el să treacă prin ceva similar. Prinşi în rutina de zi cu zi,ignoraţi lucurile care vă macină la interior şi vă prefaceţi că totul merge foarte bine. Încearcă să rupi acest cerc vicios creat de slăbirea conexiunii emoţionale şi vorbeşte-i partenerului despre asta. Nu te aştepta să răspundă imediat aşteptărilor tale,să se deschidă sufleteşte dintr-odată. Începe prin a-i spune tu cum vezi lipsurile din relaţia voastră şi ce ai vrea să se schimbe.

Oferă-i ocazia unor experienţe comune   

Fără să vreţi,ajungeţi să vă înstrăinaţi. Veniţi acasă după serviciu şi vă luaţi cu treburile,fiecare cu ale lui. Aproape că nici nu vă mai priviţi în ochi. Spre seară,găsiţi metode de a vă relaxa separat. Schimbă chiar tu obiceiurile acestea care vă transformă din parteneri în colegi de apartament şi vino către el. Urmăriţi ştirile,o emisiune TV sau un film împreună şi comentaţi sau petreceţi măcar o jumătate de oră înainte de culcare vorbind despre ce aţi făcut peste zi,despre evenimente relaxante la care aţi putea participa,despre locuri unde să mergeţi la vară.

Sfătuieşte-te cu cineva

Dacă nu ştii ce să faci pentru a schimba lucrurile în relaţie şi mai ales dacă situaţia a devenit greu de suportat pentru tine,stai de vorbă cu o prietenă sau cu o rudă apropiată. Spunând altcuiva ce te apasă,vei resimţi un sentiment de eliberare,cu atât mai mult dacă şi cea care îţi ascultă păsul trece prin ceva asemănător. Primeşti un sfat,vă destăinuiţi şi vei descoperi că îţi este mai uşor decât să te frămânţi singură.

Truc

Faptul că te afli de multă vreme într-o relaţie nu înseamnă că ştii tot ce gândeşte celălalt. Cu trecerea timpului,scade dorinţa de a te pune în pielea celui de lângă tine şi de a-l cunoaşte în profunzime. Deci,acordă-i partenerului toată atenţia!Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg