Dating după divorţ: De ce e mai bine să fii fată rea

1 68648 original jpg jpeg

De fiecare dată când ai încercat să fii fată drăguţă, ai sfârşit prin a fi rănită, dovadă fiind faptul că, după ce te-ai căsătorit cu bărbatul iubit, aţi ajuns la divorţ, iar tu te-ai trezit dintr-o dată mai singură ca niciodată. Dar nu e un capăt de lume, căci în jurul tău sunt o grămadă de bărbaţi dispuşi să te iubească necondiţionat, iar tu trebuie să le răspunzi la fel.

Gata cu obligaţiile,cu dăruirea a tot ce ai mai bun,fără a cere nimic în schimb,cu suportarea crizelor lui de gelozie şi cu infidelităţile,gata cu nopţile de plans şi cu certurile interminabile. Acum,după un divorţ,tot ce ţi-ar lipsi ar fi să te arunci din nou cu capul înainte într-o relaţie despre care nu ştii ce îţi poate oferi.

Bărbaţii pot ascunde multe,însă atunci când intri într-o relaţie doar de dragul de a te vedea cu cineva,fără a-i oferi în dar inima ta,nimic din ce ţi-ar putea face nu are cum să te rănească. Descoperă în continuare de ce nu este atât de rău să fii fată rea.

Cunoşti avantajul relaţiilor deschise

Beneficiul unei relaţii deschise nu este doar acela că te poţi vedea cu oricâte personae vrei,fără ca partenerul să facă o criză de gelozie,dar eşti şi acoperită,din punct de vedere sentimental,atunci când el uită să îţi spună,de exemplu,că are soţie. Însărcinată! Şi că soţia sa va naşte peste 2 săptămâni. Acest lucru nu te poate răni atunci când eşti fată rea. Nu ţi-a promis nimic şi nu ai aşteptat nimic. Pur şi simplu este un mincinos peste care poţi să păşeşti,fără tone de lacrimi,nu?

Te poţi bucura de fiecare etapă

Dacă te întâlneşti cu un tip de la care nu aştepţi decât tandreţe maximă atunci când vă întâlniţi,poţi avea bucuria să sesizezi că,dintr-o dată,el îşi schimbă planurile şi realizează că tu eşti aleasa inimii. Şi îţi propune să treceţi la etapa următoare. Iar tu nu ai făcut niciun efort ca să îl impresionezi. Pur şi simplu el a început să se îndrăgostească de ceea ce eşti tu în realitate. De cea care nu face mâncare decât atunci când vin prietenii în vizită sau pentru care spălatul vaselor este o activitate de week-end. Aşa că,iarăşi te convingi că nu este deloc rău să fii fată rea.

Nu te deranjează când nu îţi trimite mesaje

Ai întâlnit un băiat rău,sexy,şarmant,pe care puseseră ochii încă o duzină de fete,dar el te-a preferat pe tine şi aţi petrecut cele mai pasionale nopţi din viaţa ta. Sigur că asta s-a întâmplat acum un an,iar de atunci nu a mai dat niciun semn. Până astăzi,când,din senin,te trezeşti cu un telefon de la el. Deşi ştii că,dacă vă întâlniţi,iar nu va mai da niciun semn,accepţi să vă vedeţi,căci,nu-i aşa?,e minunat să fii fată rea şi să te bucuri de ceea ce îţi oferă clipa.

Poţi refuza oricând să joci acest rol

Dai peste un tip care îşi imaginează că te poate folosi doar pentru sex,în timp ce tu ştii că,chiar şi în aceste situaţii,bunul simî şi tandreţea joacă un rol esenţial,aşa că,atunci când el întrece limita,îl poţi pune oricând la punct.

Eşti fată rea,dar în limitele stabilite de tine,pe care nimeni nu te poate oblige să le depăşeşti.Recente

cuplu  shutterstock 1673456887 jpg
barbat si femeie shutterstock 149223914 jpg
cuplu  man g580e3df0f 1280 jpg
medicamente  barbat  shutterstock 2019419141 jpg
relatii toxice violeta moisa util mic mp4 thumbnail png
inel logodna  cerere casatorie  love g2cc41c38e 1280 jpg
cuplu  shutterstock 2086941742 jpg
Cuplu jpg
mireasa  pixabay bride gc93a96564 1280 jpg
sampanie shutterstock 263409551 jpg
Cerere in casatorie jpg
femeie shutterstock 2120630525 jpg
prezervative  condoms g2fdfee469 1280 jpg
cuplu in pat shutterstock 662146600 jpg
femeie ruj rosu shutterstock 151548218 jpg
florarie Brasov jpg
sarut shutterstock 139884175 jpg
barbat si femeie shutterstock 537199063 jpg
sex shutterstock 547359445 ok jpg
ulei de nuca de cocos jpeg