De ce bărbaţii părăsesc femeile

1 69881 original jpg jpeg

Ai avut de multe ori inima frântă până acum şi nu ştii care este motivul? Crezi că în sfârşit l-ai găsit pe alesul inimii şi nu vrei să-l pierzi şi pe el? Află de ce bărbaţii părăsesc femeile!

Se simte presat

De multe ori bărbaţii simt că li se cere prea mult şi într-un timp scurt. Ai nevoie de mai multă afecţiune,mai multă iubire,atenţie sau mai mult sex? Sau crezi că relaţia voastră nu este perfectă şi că mereu trebuie remediat ceva la ea. Toate aceste dorinţe ale tale pot pune o presiune nedorită pe partenerul tău de viaţă care se poate simţi asfixiat şi compleşit de această relaţie. Mai mult,va începe să-şi pună întrebari dacă va putea să ţină pasul cu tine şi dacă nu cumva,tu eşti prea bună pentru el. Nu ar strica să discutaţi din când aceste probleme sau să-l încurajezi  să exprime ce simte,pentru ca o mică neînţelegere să nu se transforme într-o problemă majoră.

Are impresia că este într-o competiţie

Dacă un bărbat trebuie să se întreacă cu partenera lui pentru a menţine controlul relaţiei,nu doar că va simţi că nu este potrivit pentru ea,dar îl va răni şi în orgoliul masculin. Chiar dacă reuşita relaţiei depinde de amândoi şi de cât de mult vă implicaţi,bărbatul trebuie să simtă că el conduce,că el este bărbatul casei. Aşadar evită discuţiile în contradictoriu,mai ales când sunteţi în public,în special pe tema care dintre voi are dreptate. Un alt motiv de frustrare este cine câştigă mai mulţi bani. Dacă tu eşti cea cu salariul mai mare,încearcă să nu pomeneşti prea des acest lucru. Lasă-l şi pe el să decidă la ce film mergeţi sau unde vrea să vă petreceţi timpul liber.

Crede că nu este respectat

Dacă simte că nu este respectat,atunci cu siguranţă el va pune capăt relaţiei.Vrea să ştie că partenera lui l-a ales pentru că este mai presus de toţi bărbaţii pe care-i cunoaşte. Însă,dacă treci mereu peste deciziile lui şi iei hotărâri fără să-i ceri părerea atunci va simţi că nu este respectat şi că nu are ce căuta în acea relaţie.