De ce cuplurile fericite nu-şi afişează iubirea pe Facebook?

1 72216 original jpg jpeg

Manifestarea iubirii în zilele noastre este cel puţin ciudată. De obicei, atunci când găsesc marea dragoste, oamenii se grăbesc să anunţe pe Facebook, apoi urmează zeci de mesaje şi poze în care îşi manifestă public sentimentele. Totuşi, cuplurile fericite evită să facă asta. De ce?

Cuplurile care au descoperit ce înseamnă cu adevărat fericirea în doi (sau în mai mulţi,dacă au şi copii) nu îşi afişează pe siteurile de socializare fericirea. Nu postează declaraţii de iubire în care îşi dau tag unul altuia,nu îşi transmit mesaje de dragoste pe wall,nu fac schimb de replici siropoase la o imagine în care apar sărutându-se pasional. Nu,ei îşi trăiesc povestea departe de ochiul indiscret al social media. 

Oamenii cu adevărat fericiţi trăiesc aici şi acum

Ei nu au nevoie de aclamaţiile publicului,de aprobarea lui,de laudele lui pentru a-şi trăi iubirea. Dacă totul merge bine în relaţie,pur şi simplu,nu văd de ce ar pierde timpul cu posturi on-line despre ce trăiesc ei. Pentru că nu simt nevoie să dovedească asta nimănui. Nu e vorba că nu pun câte o poză din când în când,dar atunci când o fac,aleg să pozeze altceva,nu cadoul oferit de el,sau cina romantică pregătită de ea. Astea sunt momente intime de care vor să se bucure doar ei.

Nu câştigă nimic dacă au martori

Dezvăluirea tuturor problemelor personale,dar şi a reuşitelor,pe paginile din social media,reprezintă cea mai ineficientă metodă de a le rezolva sau de a te bucura de ele (după caz). De altfel,dacă discuţi de neajunsurile relaţieiîn spaţiul public,rişti ca oamenii să se bage într-o problemă care nu îi priveşte,iar sfaturile lor sunt de cele mai multe ori pe lângă subiect. Voi doi vă împăcaţi,dar eticheta pusă de „judecătorii” de pe facebook va fi greu de îndepărtat.

Adevărata fericire se trăieşte discret

Bucuria de a fi împreună cu iubirea vieţii tale constă în momentele frumoase petrecute împreună,nu în numărul de like-uri şi de comentarii legat de cât de frumoşi sunteţi,şi cât de bine vă stă împreună. Pentru oamenii care înţeleg acest lucru,activitatea de pe social media se reduce simţitor,iar trierea mesajelor şi a pozelor postate este foarte riguroasă.

Nu vor să dovedească nimic nimănui

Oamenii care sunt într-o relaţie cu adevărat fericitănu au niciun interes să dovedească altora cât de fericiţi sunt. Sunt împreună pentru că vor să fie,şi nu pentru că cei de pe facebook abia aşteaptă să vadă la status:„într-o relaţie”.

Şi cel mai important...

Cercetătorii au descoperit că cei care nu folosesc social media sunt,în general,mai fericiţi decât cei care o fac,deoarece ei nu au tendinţa de a-şi compara vieţile în mod constant cu prietenii şi colegii lor-care de obicei par să fie mai înstăriţi şi mai fericiţi decât ei. De multe ori uităm că tot ceea ce contează sunt vieţile noastre reale,relaţiile noastre,experienţele noastre şi sentimentele noastre-şi nu căutarea popularităţii on-line.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg