De ce este sexul important într-o relaţie

1 73404 original jpg jpeg

Sexul este un subiect intens dezbătut atât de femei, dar mai ales de bărbaţi. Este un mod de a scăpa de stres, de a te relaxa şi nu numai. Iată de ce este sexul important într-o relaţie.

Se spune că o viaţă sexuală activă este importantă într-o relaţie într-un procent la fel de ridicat ca încrederea şi comunicarea. Iată de ce este sexul atât important într-o relaţie.

Cât mai multă pasiune

Relaţia perfectă este atunci cât partenerul de viaţă este cel mai bun prieten dar şi cel mai abil amant. Dacă nu mai simţi atracţie pentru partener,iar partidele de sex sunt din ce în ce mai rare,este ca şi cum te-ai întâlni doar cu un prieten. Însă,relaţiile au nevoie de sex,iar dacă ai parte demomente fierbinţialături de el întreţii pasiunea vie.

Te eliberează de stres

Sexul este un bun mod pentru a scăpa de stres,deoarece în organism sunt eliberate endorfine,precum şi alţi hormoni care te fac să te simţi bine. Atunci când nu eşti stresată şi ai o bună dispoziţie şi relaţia va funcţiona mai bine.

Vă menţine conectaţi

Sexul stimulează intimitatea şi îţi arată că eşti dorită. De asemenea,îi demonstrează partenerului că îţi faci timp pentru el. În plus,sexul este o formă de comunicare şi un mod prin care-i demonstrezi că încă îl iubeşti,indiferent de cât de ocupată eşti în viaţa de zi cu zi.

Te face fericită

Oamenii care fac sex des sunt în general mai fericiţi decât cei care nu au o viaţă sexuală activă. Este un mod de a avea mai multă încredere în tine şi de a arăta o atitudine pozitivă. Şi parcă eşti mai dornică să fii cu cineva care este mereu cu zâmbetul pe buze.

Îţi face partenerul fericit

Atunci când bărbaţii sunt stresaţi,sexuleste cel mai bun mod prin care se pot destinde. Partidele de sex îţi menţin partenerul satisfăcit şi încrezător în abilităţile sale sexuale. Nu e de mirare ca atunci când sexul lipseşte dintr-o relaţie,partenerul va începe să caute compania unei alte femei. Aşadar,sexul menţine relaţia vie.