De ce este sexul important într-o relaţie

1 73404 original jpg jpeg

Sexul este un subiect intens dezbătut atât de femei, dar mai ales de bărbaţi. Este un mod de a scăpa de stres, de a te relaxa şi nu numai. Iată de ce este sexul important într-o relaţie.

Se spune că o viaţă sexuală activă este importantă într-o relaţie într-un procent la fel de ridicat ca încrederea şi comunicarea. Iată de ce este sexul atât important într-o relaţie.

Cât mai multă pasiune

Relaţia perfectă este atunci cât partenerul de viaţă este cel mai bun prieten dar şi cel mai abil amant. Dacă nu mai simţi atracţie pentru partener,iar partidele de sex sunt din ce în ce mai rare,este ca şi cum te-ai întâlni doar cu un prieten. Însă,relaţiile au nevoie de sex,iar dacă ai parte demomente fierbinţialături de el întreţii pasiunea vie.

Te eliberează de stres

Sexul este un bun mod pentru a scăpa de stres,deoarece în organism sunt eliberate endorfine,precum şi alţi hormoni care te fac să te simţi bine. Atunci când nu eşti stresată şi ai o bună dispoziţie şi relaţia va funcţiona mai bine.

Vă menţine conectaţi

Sexul stimulează intimitatea şi îţi arată că eşti dorită. De asemenea,îi demonstrează partenerului că îţi faci timp pentru el. În plus,sexul este o formă de comunicare şi un mod prin care-i demonstrezi că încă îl iubeşti,indiferent de cât de ocupată eşti în viaţa de zi cu zi.

Te face fericită

Oamenii care fac sex des sunt în general mai fericiţi decât cei care nu au o viaţă sexuală activă. Este un mod de a avea mai multă încredere în tine şi de a arăta o atitudine pozitivă. Şi parcă eşti mai dornică să fii cu cineva care este mereu cu zâmbetul pe buze.

Îţi face partenerul fericit

Atunci când bărbaţii sunt stresaţi,sexuleste cel mai bun mod prin care se pot destinde. Partidele de sex îţi menţin partenerul satisfăcit şi încrezător în abilităţile sale sexuale. Nu e de mirare ca atunci când sexul lipseşte dintr-o relaţie,partenerul va începe să caute compania unei alte femei. Aşadar,sexul menţine relaţia vie.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg