De ce eşti încă singură?

1 70885 original jpg jpeg

Unii oameni sunt singuri pentru că nu sunt interesaţi de o relaţie serioasă încă. Alţii nu şi-au găsit partenerul perfect sau nu au ştiut să îl păstreze. Descoperă în continuare care sunt motivele pentru care eşti încă singură, deşi ai vrea să umpli golul din viaţa ta.

Te-ai închis într-o cochilie

Dacă ai avut mai multe eşecuri sentimentale,nu este de mirare că îţi este teamă să te mai dedici unei relaţii.  Din cauza unor experienţe dureroase,ai tendinţa de a fi în defensivă chiar şi când nu este cazul… inconştient,evident. Acest proces începe cu mult timp înainte de a merge la prima întâlnire. Orice eşec sentimental te poate face să devii auto-protectoare.

Atracţia faţă de bărbaţi nepotriviţi

Nu ştii cum faci,dar mereu te trezeşti îndrăgostită de bărbatul nepotrivit. Ba e căsătorit,ba e mereu pe drumuri,ba te înşeală sau are pretenţia să lucrezi numai tu,în timp ce el stă acasă şi bea bere. Şi faptul că te îndrăgosteşti de un bărbat perfect,dar indisponibil emoţional,se notează tot la „nepotriviri”.

Teama de intimitate

Te-ai învăţat atât de mult să fii singură,încât te temi de ideea de a împărţi spaţiul personal cu o altă persoană. Chiar şi când decizi să faci pasul cel mare,este posibil ca,inconştient,să îndepărtezi persoana respectivă fiind mereu critică. Ba că şi-a aruncat lucrurile unde nu trebuie,ba că nu mai ai loc pentru haine din cauza lui.

O stimă de sine foarte scăzută

Deşi îţi doreşti cu ardoare să găseşti bărbatul perfect,eşti ferm convinsă că nimeni nu se va uita la tine,pentru că nu meriţi să fii iubită. Toată lumea are o voce interioară auto-critică,dar trebuie să descoperi şi părţile tale bune şi să mizezi pe ele,atunci când vrei să cucereşti pe cineva. Lipsa de încredere în propria persoană transmite celor din jur semnale care spun că eşti indisponibilă.

Frica de concurenţă

O lipsă de respect de sine duce adesea la temeri faţă de concurenţă. Când găseşti pe cineva care îţi place,te gândeşti imediat că poate apărea oricând o fată care să ţi-l sufle de sub nas. Şi nu vrei să rişti să fii rănită,aşa că mai bine nu te implici şi gata.

Izolarea şi rutina

Odată cu înaintarea în vârstă,oamenii tind să se retragă în zonele lor de confort. Femeile moderne aleargă după succes,ceea ce nu este greşit. Dar asta nu îţi mai lasă timp să  experimentezi,să ieşi în lume,să te distrezi,să descoperi oameni noi şi să le oferi o şansă.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg