De ce femeile singure se simt atrase de bărbaţi însuraţi

1 70176 original jpg jpeg

Fructul interzis pare întotdeauna mai bun decât ceea ce este uşor de obţinut. Putem spune că şi acesta etse un motiv pentru care femeile singure preferă să cucerească un bărbat căsătorit. Însă cercetătorii au identificat şi alte motive. Iată despre ce este vorba!

Caută protecţie

Orice femeie singură caută o relaţie stabilă,un bărbat care să îi ofere stabilitate. De aceea,de multe ori se întâmplă să înceapă o relaţie cu un bărbat căsătorit,pe pricipiul că "dacă a mai fost căsătorit o dată, sigur ar putea să o facă şi a doua oară".

Astfel,se creează ideea că se va simţi protejată. Însă trebuie să aibă grijă la cel de lângă ea,căci cine a călcat o dată strâmb,o mai poate face.

Fug de angajamente

Pe de altă parte,pe cât de mult caută protecţia unui bărbat şi stabilitatea unele femei,pe atât de mult unele fug de angajamente. Astfel,dacă încep să iasă cu un bărbat însurat,cred astfel că nu există pericolul ca relaţia să devină mai serioasă.

" O femeie singură poate să fie atrasă de un bărbat însurat pentru că nu este încă gata pentru o relaţie de lungă durată",spune Terri Orbuch,un expert american în relaţii,citată de womenshealthmag.com.

Citeşte mai multe pe clicksanatate.ro.