El nu vrea căsătorie. Ce e de făcut

1 74225 original jpg jpeg

Eşti într-o relaţie care te împlineşte, dar nu ai îmbrăcat, încă, rochia de mireasă? Problemele vin atunci când iubitul tău nu are aceleaşi planuri ca şi tine şi atunci te întrebi ce e de făcut: să continui relaţia sau să pui punct poveştii?

Te iubeşte,nu te iubeşte

Îi vorbeşti tot timpul despre noţiunea defamilie,despre planurile de viitor,îi propui căsătoria,iar el nu schiţează nici măcar un zâmbet. Atunci apar îndoielile. Încerci să afli care sunt motivele pentru care refuză acest lucru. Ascunde ceva? Îi este teamă? Nu te iubeşte? Toate aceste întrebări te macină în interior şi crează tensiuni între voi.

Motivele refuzului

Sunt o mulţime de motive pentru care un reprezentant al sexului tare refuză să se căsătorească. Pe unii dintre ei,actul căsniciei îi sufocă,căci nu mai pot savura gustul dulce al libertăţii. Există cazuri în care,după câţiva ani de căsnicie,bărbaţii se închid în ei înşişi sau preferă să îşi trăiască viaţa fără restricţii,fără să dea socoteală. Pentru a nu ajunge în aceasă situaţie,arată-i iubitului cât de frumoasă este viaţa în doi şi încercaţi aşa-numita căsătorie de probă – adică locuiţi împreună un timp.

Fuge de angajamente

Îţi va spune că pe primul plan în viaţa lui estecarieraşi că timpul nu îi permite să se căsătorească. Asta înseamnă că nu vrea să aibă responsabilităţi suplimentare,mai ales când ştie că va fi stâlpul casei. Asigură-l că şi tu îl vei ajuta cu atribuţiile ce ţin de casă şi familie. În fond,căsnicia înseamnă viaţa în doi.

Părinţii îl influenţează

Sunt bărbaţi care refuză ideea de a merge la altar fiindcă sunt influenţaţi de părinţi. Seniorilor fie că nu le place de tine,fie că cred că odraslele lor merită pe cineva mai bun. Dacă te confrunţi cu o astfel de situaţie,invită-ţi iubitul să decidă singur ce vrea cu adevărat.

A mai trecut printr-o căsnicie

Un eşec în dragoste,un divorţîl poate lăsa cu traume:poate şi-a jurat să nu-şi mai lege oficial destinul de al altcuiva. Dacă îl iubeşti,fii alături de el şi ajută-l să treacă peste fobia de însurătoare. Arată-i care sunt avantajele oficializării relaţiei voastre.

Comunicarea ajută

În toate situaţiile,discută cu partenerul tău! Vezi care este sursa reţinerilor sale şi încercaţi să le rezolvaţi împreună. Încearcă să îl înţelegi,să îi acorzi răgaz şi să îi arăţi că poate avea încredere în tine. Doar aşa îşi va da seama că tu eşti femeia potrivită pentru el.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg