Forma degetelor şi personalitatea bărbaţilor. Analizează-le atentă!

forma degetelor şi personalitatea jpeg

Nu doar liniile din palmă ne dezvăluie lucruri interesante despre viaţa noastră. Există o legătură între forma degetelor şi personalitatea bărbaţilor.

5c090cc30ceceebec38ffd687932cced jpg jpeg

Degetele de la mâini şi de la picioare oferă informaţii preţioase despre cei din jurul nostru. Cercetează-le atent pe cele ale bărbatului iubit şi află ce fel de om este.

Forma degetelor şi personalitatea - Degetele de la mână

Bărbaţii cu degete lungi sunt foarte pretenţioşi şi atenţi la detalii,mai ales în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Cei care le au scurte nu sunt la fel de greu de mulţumit,dar au nevoie de stabilitate şi acceptă cu greu ideile noi. Unghiile late se întâlnesc la partenerii spontani,pe când cele înguste,bombate,la cei care nu au încredere în forţele proprii. Aceştia din urmă îşi caută de obicei soţii puternice,care să-i domine.  

Bine de ştiut!

Palma stângă ne arată informaţii despre trecut,iar cea dreaptă despre viitor.

Forma degetelor şi personalitatea - Info

Lungimea degetelor este determinată de nivelul de testosteron şi de estrogen,hormonii masculini şi feminini,din pântecul mamei. Un nivel mai mare de testosteron face ca degetul inelar să fie mai lung decât arătătorul,iar nivelul crescut de estrogen are efect invers.

Forma degetelor şi personalitatea - Degetele de la picioare

Dacă partenerultău are degetele mari de la picioare mai lungi decât celelalte înseamnă că este un bărbat inteligent,foarte creativ,dar care se plictiseşte repede. În caz contrar,când acestea sunt mai scurte,este o persoană foarte harnică,un bun executant,care ştie să găsească mereu o soluţie pentru problemele tale.

Cu cât degetul al doilea de la picior este mai mare,cu atât există şanse ca bărbatul respectiv să ajungă şef. Dinamic şi plin de idei,acesta este însă în pericol de a deveni dictator la locul de muncă şi în relaţie poate să fie foarte gelos.   

În privinţa degetului al treilea,părerile sunt împărţite. Unii specialişti în domeniu,numiţi reflexologi,cred că acesta arată temperamentul reprezentanţilor sexului tare,pe când alţii susţin că acesta le reflectă puterea. Un lucru e sigur. Bărbaţii cu degete lungi şi groase sunt orientaţi spre acţiune,curajoşi şi gata să intervină în orice situaţie periculoasă.

Forma degetelor şi personalitatea - Viaţa sexuală

Al patrulea deget de la picior arată cum este soţul tău în viaţa amoroasă. Este lung şi drept? Înseamnă că cel drag îţi este foarte devotat şi mereu atent,dar şi un tată afectuos. Bărbatul cu degetul mai mic este un romantic incurabil,care se îndrăgosteşte foarte repede. Din păcate,are tendinţa să flirteze mai mereu cu femeile din jur şi îi place prea mult să fie în centrul atenţiei.

Când ultimul deget este foarte mic,bărbatul este copilăros,îi place aventura şi să-i surprindă pe cei dragi cu multe cadouri. Însă cam fuge de responsabilităţi şi devine foarte impulsiv,chiar şi când nu e cazul.

Cum vă influenţează relaţia

Spune-i partenerului tău să ţină degetele drepte. Dacă degetul mijlociu şi cel inelar sunt foarte apropiate,omul iubit are nevoie de siguranţă şi de gesturi tandre. Este o fire sociabilă,un partener de discuţii foarte plăcut şi cu mult umor. Sunt depărtate? Înseamnă că este independent şi că trebuie să-i respecţi intimitatea. Va avea nevoie de momente în care să fie singur sau să iasă cu prietenii,dar când se lasă seara tot în braţele tale îşi va găsi alinarea.

Forma degetelor şi personalitatea - Ştiai că...

... persoanele cu unghii rotunde sunt foarte diplomate?

... femeile observă prima oară la un bărbat unghiile?

... bărbaţii cu unghii care se exfoliază sunt foarte sensibili?

... dacă ţi se crapă călcâiele mai mult ca de obicei înseamnă că eşti foarte stresată?

... arta de a cunoaşte caracterul cuiva după forma şi aspectul mâinilor se numeşte chirognomie?

Citeşte şi:

Tocurile îţi pot deforma degetele

Manichiura,frumuseţea din vârful degetelor