Greşeli în cuplu care te costă fericirea

1 79639 original jpg jpeg

Într-un cuplu, mereu există doi vinovaţi, chiar dacă se întâmplă frecvent ca unul din ei să nu recunoască acest lucru. Fără să îşi dea seama, femeile pot face greşeli care să îl îndepărteze pe partener. Află care sunt cele mai mari dintre ele!

Intră într-o relaţie prea repede

Teama de a rămâne singură toată viaţa, poate doar înconjurată de pisici, a măcinat femeile din întreaga lume. De aceea, multe dintre ele se agaţă de relaţii şi îşi compromit statutul, numai de dragul de a fi împreună cu cineva. Indicat ar fi să petreacă o perioadă singură, să vadă ce le lipseşte şi care sunt nevoile lor reale. Atunci când îşi aleg partenerul, să îl aleagă cu înţelepciune. O relaţie nu poate fi perfectă, căci oamenii sunt diferiţi, dar poate avea succes dacă ambii parteneri ştiu cu adevărat ce vor unul de la celălalt.

Ignoră semnele minore

La început, totul pare roz în relaţie şi parcă femeile nu văd nici măcar un defect la cel de lângă ele. Cu timpul, însă lucrurile se schimbă şi încep să apară şi nemulţumirile. Dacă ignoră semnele care apar după câteva luni de relaţie sau refuză să vorbească despre ele, acestea s-ar putea transforma în probleme grave, care ar putea pune în pericol relaţia.

Pierd legătura cu prietenii

Dacă o femeie renunţă la prietenele ei de dragul bărbatului, atunci acea femeie nu va fi fericită. Acest lucru este valabil şi în cazul partenerului. Indiferent de stadiul relaţiei, prieteniile din afara cuplului nu trebuie să dispară, întrucât ele ajută la întărirea conexiunii cu cel drag. E bine ca fiecare să iasă şi separat, să se relaxeze alături de amici sau să plângă pe umărul lor când lucrurile nu funcţionează, însă toate acestea cu o limită. Mai mult decât atât, prietenii pot oferi o perspectivă diferită asupra situaţiilor complicate.

Nu discută despre bani

Discuţiile despre bani sunt întotdeauna ciudate. Oricum ar fi, un cuplu trebuie să vorbească despre asta, căci în timp, pot interveni confuzii legate de veniturile fiecăruia. Poate unul câştigp mai mult, altul mai puţin, însă mereu trebuie să existe un echilibru. Femeia, căci ea este cea care întotdeauna îşi doreşte mai multe lucruri, trebuie să îi spună bărbatului care sunt pretenţiile ei înainte de a intra într-o relaţie. Altfel, discuţiile în contradictoriu despre bugetul familiei s-ar putea să degenereze în certuri grave.

Cad în rutină

După ani la rând, un cuplu ajunge să fie supus rutinei, iar partenerii să se plictisească, ba chiar unul de celălalt. Asta se întâmplă pentru că nu ştiu să găsească diversitatea în lucrurile pe care le fac. Pentru a pune capăt rutinei, nu trebuie să aibă neapărat aceleaşi pasiuni, ci să încerce să se reinventeze zi de zi, să facă lucruri noi, să exploreze şi să cunoască frumuseţea lumii. Doar aşa vor reuşi să îşi păstreze conexiunea.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg