Idei de cadouri de Sfântul Valentin

1 67503 original jpg jpeg

Ziua Îndrăgostiţilor nu mai poate fi ignorată. Sunt inimioare peste tot, cadouri nenumărate pentru iubit şi, dacă nu vrei să fii în rând cu lumea, îi poţi face o surpriză orginală partenerului de viaţă. Totul este să-i acorzi toată atenţia ta şi să-i spui multe cuvinte dulci.

Moda felicitărilor însoţite de bomboane şi complimente nu a apus de tot. Poţi profita de ocazie să-i spui iubitului tău câte-n lună şi stele. Iubirea trebuie celebrată cum se cuvine. Cauţi idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor? Nu e încă timpul pierdut,chiar dacă eşti pe ultima sută de metri.

Cină în doi

Cel mai potrivit cadou pentru ziua de 14 februarie este să petreci cât mai mult timp în compania celui drag.

Fie că mergeţi la o comedie haioasă,la un film romantic sau pur şi simplu luaţi cina în doi,Valentine’s Day poate fi o ocazie numai bună pentru redescoperirea sentimentelor.

Dacă ai nevoie de o idee mai altfel de petrecere a acestei sărbători,îţi recomandăm să încerci un curs de dans în doi,o ieşire la un restaurant asiatic,o rezervare la piscină sau vă puteţi programa la masaj.

Cu cât este mai special cu atât mai bine. De exemplu,masajul cu pietre de jad este benefic pentru sănătate şi este un mod inediat de a scăpa de stres.

Cadouri fără număr

Vrei ca anul acesta să-i pregăteşti un dar pe care să-l ţină minte multă vreme de aici încolo? Pregăteşte mici surprize pe care să i le dezvălui pe rând,de dimineaţă până seara.

O ciocolată ambalată într-o hârtie cu mesaj,făcută special de tine. Îi poţi scrie şi desena tot ce vrei tu pe ambalaj.

O altă mică surpriză poate fi un desert pe care ştii că-l preferă. Trebuie să nu bănuiască nimic că prepari ceva dulce. Când crede că acesta a fost cadoul de Valentine’s Day,îl poţi uimi cu încă o surpriză,cum ar fi berea lui preferată.

Fă-l să creadă că nu s-a terminat totul,serialul de cadouri continuă. De fapt,partea consistentă este rezervată pentru seară.

În felul acesta îi vei oferi o zi de neuitat,plină de emoţii plăcute,oferite de persoana iubită.

Încearcă şi micul dejun la pat

Faza asta apare des în filme,fie că e vorba de Valentine’s Day sau nu. De fapt,gestul semnifică grija unuia pentru celălalt.

Şi ce poate fi mai frumos într-o relaţie ca sentimentul că partenerul/partenera are grijă de tine şi preţuieşte timpul petrecut în compania ta?

De aceea,pune pe o tăviţă un aperitiv cald şi aromat,lângă o cafea aburindă şi înmiresmată şi ziarul lui preferat şi du-le în camera unde doarme iubitul tău. Fă uşor lumină în cameră,ca să nu-l trezeşti brusc,şi aşteaptă să te bucuri de reacţia lui când va vedea micul dejun,special pregătit pentru el.

Fă-i cadouri haioase

Pentru că umorul este foarte important într-o relaţie,pe lângă un cadou mai serios,din categoria romantic,poţi să îi faci şi un dar haios,care stârneşte râsul.

De exemplu,o pereche de boxeri tricotaţi. Sau o pereche de şosete cu degete. Dacă le poţi face tu,e şi mai bine. Mergi la sigur,pentru că-l vei impresiona cu talentul şi ambiţia ta.