„Iubesc doi bărbaţi şi nu pot renunţa la niciunul! “

1 a iubi doi oameni jpg jpeg

Când vine vorba de dragoste, orice este posibil. Daa ... chiar şi să iubeşti, în acelaşi timp, doi bărbaţi! Iar cum fiecare îţi oferă altceva, ţi-e greu să renunţi la acest trio amoros care-ţi complică viaţa. Totuşi, ce-i de făcut?

Sentimentul iubirii este unic – niciodată la fel faţă de persoane diferite şi mereu surprinzător. Dintotdeauna, iubirea a cunoscut nenumărate nuanţe, intensităţi şi forme – triunghiulară, de exemplu. Adică, între trei persoane. Se spune că, în viaţă, trebuie să te fereşti de cercurile vicioase şi de triunghiurile amoroase. Dar poţi, oare, să-i porunceşti inimii, s-o faci să aleagă între două persoane care o fac să bată cu puetere?

Fericirea se împarte la doi

Primul partener este grijuliu şi atent, dar, parcă, prea cuminte cu tine. Împărtăşiţi aceleaşi valori şi te face să te simţi cea mai frumoasă femeie din lume. Totuşi, sunt zile în care te plictiseşti în braţele lui, iar sărutările-i nu mai trezesc în tine niciun ecou. Celălalt, al doilea, îţi pare mai romantic şi, parcă, mai frumos decât este. A venit în viaţa ta din nevoia de a lega sexualitatea de domeniul interzisului – te face să te simţi dorită şi-ţi trezeşte cele mai adormite simţuri doar cu o singură privire. Ce faci? Pe care-l alegi?Ambii par a fi bărbaţii de care ai nevoie, te completează şi-ţi alimentează sufletul. Dar, de fapt, pentru a fi fericită, ai nevoie doar de unul. De cel cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă. Şi, până la urmă, iubirea se împarte la doi.

Nu confunda atracţia cu dragostea!

Multe femei confundă atracţia emoţională şi sexuală cu iubirea. Chiar dacă unul dintre cei doi bărbaţi te atrage mult, acest lucru nu înseamnă că sunteţi şi compatibili. De aceea, este important să alegi cu inima, dar şi cu mintea. Testează-i şi acceptă-l pe cel care vrea să rămână alături de tine pentru toată viaţa. Alege un partener care nu evită responsabilităţile şi care este dispus să evolueze şi să crească alături de tine. Nu există suflet pereche sau partener perfect, ci există inimi şi destine care se atrag şi care se completează.

Pune-ţi gândurile în ordine

Încă nu te-ai decis, iar timpul trece în defavoarea ta? Gândeşte-te ce te deranjează cel mai mult la un partener. Cu care dintre cele două persoane te vezi în viitor? Petrece timp cu tine, pune-ţi gândurile în ordine, pentru că ai putea să realizezi, la un moment dat, că niciunul dintre ei nu este potrivit pentru tine. Iar pentru a face alegerea corectă, adesea, este necesar să faci unele sacrificii. Nu lăsa frica de singurătate să te influenţeze, deoarece, de prea multe ori, unele femei aleg să joace pe mai multe fronturi, din teama de a rămâne singure sau din dorinţa de a avea alături un partener de viaţă ideal. Ei bine, poate că iubeşti acum doi bărbaţi, dar pe termen lung va fi imposibil să ai o viaţă echilibrată, dacă te împarţi astfel. De fapt, în această absurdă dilemă, numai un singur adevăr poate triumfa, cel al iubirii adevărate.

Florina-Alina Rad, psihoterapeut adlerian, tel: 0721474979

Cum putem alege între doi bărbaţi fără a avea regrete şi pentru a fi fericite? Ei bine, dacă lista plusurilor şi minusurilor este la egalitate, atunci recomand o discuţie deschisă cu fiecare pretendent despre perspectiva relaţiei. Cum va evolua relaţia noastră peste un an sau, poate, peste cinci ani? Îl văd ca fiind posibil tată implicat al copiilor mei, omul care să mă îngrijească în caz de boală? Poate fi el omul lângă care să mă dezvolt şi să îmbătrânesc frumos? De cele mai multe ori, putem să intuim cum se va impune în relaţie privind modul de raportare la mama sa – bărbatul reeditează într-un fel modelul de relaţionare pe care l-a exersat cu femeile din viaţa lui.  Dacă ne place cum se comportă cu mama sau sora sa, cam aşa se va manifesta şi cu noi pe termen lung. Totul se raportează la ceea ce ne dorim noi în relaţie. Noi, femeile, căutăm, dincolo de romantism, apreciere, senzualitate şi stabilitate, respect, prietenie şi responsabilitate. Căutăm acea jumătate care ne completează aproape perfect.

Sursă imagine: www.canalvie.com



Recente

7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg