Iubirea la birou: o accepţi sau o eviţi?

1 66301 original jpg jpeg

De multe ori se leagă relaţii de dragoste la serviciu, pentru că acolo petreci cel mai mult timp din viaţa ta. Dacă totuşi ţii la carieră, trebuie să eviţi legăturile amoroase, fiindcă îţi pot crea probleme.

Plictiseala

Dacă partenerul tău îţi este coleg,rişti ca relaţia voastră să cadă în monotonie. Gândeşte-te cum este să vezi un om zi de zi,oră de oră? Ai nevoie de persoane noi în viaţa ta,cu care să socializezi şi să interacţionezi,iar relaţia de dragoste trebuie să fie una specială,departe de problemele de la serviciu.

Gelozia

Oricât de mult ţi-ai iubi partenerul,nu poţi să-i acorzi doar lui toată atenţia la serviciu,iar acest lucru îi poate declanşa sentimente de gelozie. Orice contact profesional cu un alt coleg poate stârni certuri în relaţia voastră.

Resentimente

Gândeşte-te că într-o zi îţi doreşti să pui capăt relaţiei,din anumite motive. Partenerul tău,care-ţi este şi coleg,va continua însă să fie prezent în viaţa ta în fiecare zi prin prezenţa sa la locul de muncă. În acest caz,ori va trebui să-ţi schimbi serviciul,ori vei fi nevoită să suporţi privirile pe furiş ale fostului iubit,ceea ce,cu siguranţă,nu-ţi va face plăcere.

Bârfe

Colegii tăi,cu siguranţă,vor avea de comentat pe seama relaţiei voastre,iar în felul acesta toţi se vor feri de voi. Mereu veţi fi suspectaţi de complot,lucru care va dăuna carierelor voastre.

Citeşte şi:

Ce să NU faci la petrecerea de la birou

Prea multă intimitate la serviciu strică!