Iubiri pe care le-ai putea experimenta în viaţă

1 73333 original jpg jpeg

Deşi multe dintre noi asociază dragostea cu un sentiment romantic, există câteva tipuri de dragoste pe care le-ai putea experimenta în viaţa ta. Viziunea clasică a iubirii include unitatea a două persoane care cred în dragoste, pentru a crea o familie.

Dragostea neîmpărtăşităIubirea neîmpărtăşită va fi cea mai provocatoare şi te va face să suferi şi să te simţi oribil.Mulţi oameni pe care îi iubeşti nu vor simţi acelaşi lucru pentru tine.Acest tip de iubire te va face să te simţi mai puternică şi mai rezonabilă.Ar trebui să înveţi să-ţi controlezi dorinţa obsesivă şi emoţională de a obţine iubirea pură a persoanei dragi.Încearcă să menajezi această durere şi evită să te concentrezi asupra acestui sentiment.Mergi înainte şi vei avea mai multe şanse să-ţi intâlneşti destinul.

Dragostea platonică

Acest tip de dragoste nu necesită ataşament sexual sau romantic faţă de persoana pe care o adori.Iubirea platonică poate să apară între prieteni.Este cel mai frecvent tip de iubire,pentru că lucrezi şi cooperezi cu un număr mare de oameni,în fiecare zi.Poţi cădea într-o dragoste platonică cu o persoană minunată,care te inspiră şi îţi direcţionează mintea şi sufletulspre lucruri spirituale.

Iubirea de sine

Dragostea senzuală

Dragostea pură

Dragostea de neatins

Ai fost vreodată îndrăgostită de o persoană celebră?Foarte multă lume s-a confruntat cu această iubire fantezistă.Îţi dai seama că acest lucru este pur teoretic,iar practic imposibil. Fantezia ta bogată continua să-ţi transmită gânduri obsesive şivisezi cu ochii deschişi.

Citeşte şi:

Teama de angajament într-o relaţie

Cum păstrezi o relaţie la distanţă