La ce să te aştepţi de Dragobete în funcţie de zodia celui cu care urmează să te întâlneşti?

1 people 2589047 1920 jpg jpeg

Deşi există unii sceptici, mulţi susţin ideea precum că zodia noastră poate fi extrem de eficientă în dezvăluirea unor informaţii interesante despre personalităţile şi viaţa noastră de zi cu zi. Aşadar, ce aşteaptă cu adevărat oamenii născuţi sub unul din cele 12 semne astrologice să se întâmple de Ziua Îndrăgostiţilor sau de Dragobete?

Peisajul tehnologiei este în continuă schimbare şi impactează multe aspecte ale vieţii noastre. Acest lucru este valabil mai ales în cazul întâlnirilor online. Pentru că în zilele noastre, există milioane de oameni pe mii de site-uri de matrimoniale care îşi caută partenerul perfect, fie pentru o simplă întâlnire, o relaţie, ori pentru căsătorie. Cu această industrie în creştere, vin o mulţime de informaţii care merită aflate.

Experţii în dating DaTech Media au analizat rezultatele unui sondaj care a fost afişat pe prima platformă de sugar dating din în România, sugardaters.ro. Scopul sondajului a fost de a descoperi profilul de întâlnire pentru fiecare zodie şi de a dezvălui aşteptările lor pentru Ziua Îndrăgostiţilor şi Dragobete. Sondajul a avut peste 800 de participanţi, atât bărbaţi (Sugar Daddies) cât şi femei (Sugar Babies). Răspunsurile au fost complet anonime pentru a menţine acurateţea rezultatelor.

Ce aşteptări au bărbaţii de la prima întâlnire

Dacă urmează să ai o întâlnire cu un bărbat născut sub unul dintre aceste semne, trebuie să ştii că el s-ar putea să-şi dorească relaţii intime de la prima întâlnire.

Gemeni, Leu, Fecioară şi Vărsător îşi stabilesc o întâlnire de Ziua Îndrăgostiţilor sau de Dragobete pentru că vor să aibă parte de ceva acţiune. În cele din urmă, scopul lor final este să ajungă în pat cu tine.

Nici un Berbec, Taur, Balanţă, Săgetător şi Peşti nu vor spune nu sexului de la prima întâlnire. Cu toate acestea însă, ei vor aştepta cu răbdare să faci tu primul pas. Totuşi, trebuie să ştii că nu vor aduce acest subiect în discuţie, decât dacă simt că tu eşti cea care trimite prima semnalele.

Dacă intenţionezi să ai „o migrenă” de Ziua Îndrăgostiţilor sau de Dragobete, asigură-te că cel cu care te întâlneşti este ori un Scorpion, un Capricorn sau un Rac. Pentru că scopul final al acestor zodii, este doar de a te cunoaşte mai bine, să afle cum eşti tu cu adevărat.

Ce aşteptări au femeile de la prima întâlnire

Femeile Berbec, Rac, Balanţă şi Leu sunt all-in pentru sex de la prima întâlnire. Când o femeie din zodia Berbec vrea ceva, ea vrea acum! Cu toate acestea, dacă partenera ta de Ziua Îndrăgostiţilor sau de Dragobete este născută sub unul dintre aceste semne, pregăteşte-te să te simţi dorit şi privit ca şi cum ai fi cea mai sexy persoană care a trăit vreodată pe pământ. Dacă îţi doreşti să închei astfel noaptea din data de 14, asigură-te că mergi la date cu una dintre aceste zodii. (Sau poate chiar cu toate 4)

Dacă o femeie Scorpion, Săgetător, Capricorn, Fecioară sau Peşti te vor întâlni la jumătatea drumului, este foarte posibil să treceţi la următorul pas. Femeile născute sub aceste semne sunt capabile să ofere atât momente cu încărcătură romantică cât şi momente pline de frenezie. Ceea ce înseamnă că dacă atracţia există, se va asigura că apasă butoanele potrivite pentru o întâlnire memorabilă.

Nu prea ai chef de aventură? O seară confortabilă şi relaxantă, cu o cină bună şi discuţii lungi, însă, sună ca un plan? În acest caz, asigură-te că mergi la un date fie cu un Vărsător, Gemeni sau Taur.

Care este motivul REAL din spatele a ceea ce pare doar o simplă întâlnire de Ziua Îndrăgostiţilor ori Dragobete?

Studiul de faţă arată că există 2 motive principale pentru care cineva a decis să te întâlnească în ziua dedicată sărbătoririi iubirii. Fie caută să îşi împlinească o nevoie primară-precum sexul, fie sunt în misiune pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Vărsător, Capricorn, Scorpion, Fecioară, Gemeni, Taur- dacă cea cu care urmează să te întâlneşti este născută sub una dintre aceste zodii, ea vine cu speranţa unei relaţii.

În timp ce femeile Berbec, Leu, Balanţă speră să găsească un sex-friend pe termen lung. Femeile Săgetător,Rac şi Peşti speră la o interacţiune romantică cu tine, care poate fi repetată din când în când, dacă chimia a fost simţită de amândoi.

Jocul se schimbă dacă persoana cu care te vei întâlni de Ziua Îndrăgostiţilor sau Dragobete este bărbat. Poate doreşti să-i cunoşti planurile!

Dacă ai stabilit o întâlnire cu un bărbat Berbec, Taur, Gemeni, Fecioară, Balanţă, Săgetător, Vărsător sau Peşti, şansele sunt, ca ei să îşi dorescă doar să testeze apele. Dacă va fi ceva trecător? Sau găseşte în tine un sex friend? Probabil asta e ceea ce se întreabă şi ei în timp ce sorbesc din cafea.

Un Scorpion şi un Capricorn, pe de altă parte, sunt zodiile care îşi doresc cel mai mult ca această întâlnire să se concretizeze mai târziu într-o relaţie serioasă.

Dacă cel cu care mergi la date este Leu sau Rac, el va fi de acord cu orice vei pune pune în joc. Aceste zodii nu vor spune pas nici oportunităţii de a se angaja într-o relaţie serioasă, dar nici dacă tu îţi doreşti doar o aventură.

Ce zodie este cea mai fidelă? Dar infidelă? Cu cine să mergi la un date în funcţie de planurile tale pentru viitor?

Dacă mergi la date în ideea de a găsi o femeie cu care să începi o relaţie serioasă, asigură-te că nu e una dintre aceste zodii: Rac, Leu, Scorpion, Săgetător sau Capricorn. Pentru că este foarte probabil ca în cele din urmă să sfârşeşti cu inima frântă. Studiul arată că femeile născute sub aceste zodii şi-au înşelat cel puţin o dată partenerii.

Dacă eşti în căutarea unei persoane care să-ţi fie loială, atunci ar trebui să iei întâlnirea foarte în serios dacă ea este ori Berbec, Taur, Gemeni, Fecioară, Balanţă sau Vărsător.

Atenţie la femeile născute în zodia Peşti! Chiar dacă de obicei sunt credincioase, studiul arată că ar putea fi tentate să meargă în pat cu şi cu altcineva în funcţie de circumstanţe.

În ceea ce priveşte bărbaţii care frâng inimi, Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti sunt zodiile asupra cărora ar trebui să fii atentă. Dacă eşti în căutarea cuiva care cu adevărat fidel, mergi la sigur cu un Taur sau o Fecioară. Lucrurile pot fi puţin mai sigure în ceea ce priveşte Balanţa de sex masculin, care, în funcţie de circumstanţe, pot rămâne fideli sau pot cădea în ispită.

Sperăm că acum ţi-ai făcut o idee destul de clară cu privire la presupusele intenţii ale persoanei cu care urmează să te întâlneşti de Ziua Îndrăgostiţilor sau Dragobete. În funcţie de obiectivele tale, poţi face alegeri înţelepte, astfel vând parte  de o zi de neuitat dar şi prospecte de viitor pe plan sentimental.Recente

Cuplu jpg
mireasa   pixabay  bride gc93a96564 1280 jpg
sampanie shutterstock 263409551 jpg
Cerere in casatorie jpg
femeie shutterstock 2120630525 jpg
prezervative   condoms g2fdfee469 1280 jpg
cuplu in pat shutterstock 662146600 jpg
femeie ruj rosu shutterstock 151548218 jpg
florarie Brasov jpg
sarut shutterstock 139884175 jpg
barbat si femeie shutterstock 537199063 jpg
sex shutterstock 547359445 ok jpg
ulei de nuca de cocos jpeg
1 cupa menstruala pixabay jpg jpeg
1 clickpentrufemei 1 6 jpg jpeg
1 femeie furioasa shutterstock 230996917 jpg jpeg
1 shutterstock 753257587 jpg jpeg
1 shutterstock 316307606 jpg jpeg
1 femei bune la pat jpg jpeg
1 shutterstock 566711185 jpg jpeg