Lista cu ce nu le place bărbaţilor la femei. Gesturi şi replici cu care îi îndepărtezi

1 shutterstock 649064308 jpg jpeg

Reprezentanţele sexului frumos îşi doresc ca bărbaţii să îşi dea seama singuri ce anume le deranjează la ei şi se supără dacă aceştia nu se descurcă la acest capitol. De fapt, nici femeile nu ştiu prea bine ce îi enervează pe bărbaţi, în mod special în dormitor. Este vorba despre gesturi comune, la unele sigur nu te aştepţi.

Mulţi bărbaţi au recunoscut că sunt anumite obiceiuri pe care le fac femeile şi care, pur şi simplu, îi scot din sărite sau, poate mai rău, le scad libidoul. Intră în mintea lor şi descoperă care sunt gesturile şi reacţiile pe care ar trebui să nu le mai faci în prezenţa partenerului.

Vorbeşti despre foşti parteneri

Printre lucrurile care îi deranjează pe bărbaţi în pat se numără şi amintirile despre foşti iubiţi. Indiferent de lucrurile notabile pe care le-au făcut în viaţă, înainte de un moment intim nu merită să fie menţionate.

Refuzi sexul

Ce îi enervează pe bărbaţi cel mai mult în pat? Nu este greu de ghicit! Chiar refuzul de a face dragoste este principalul motiv, fie că este vorba despre partenera de cuplu, fie că este vorba despre o femeie cu care îşi doreau doar o partidă intimă.

Nu porţi lenjerie provocatoare

Bărbaţii au nevoie de stimuli vizuali înainte de a iniţia un act erotic. Nu se pot simţi atraşi de o femeie dacă nu văd la ea elemente care să le transmită această idee. Nu mai este o surpriză faptul că lenjeria joacă un rol important în stimularea imaginaţiei.

Lipsa iniţiativei

Un alt lucru care îi deranjează pe bărbaţi la femei este atunci când nu iau deloc iniţiativă. Resping femeile total pasive, pentru că le percep ca fiind neinteresate. De fapt, în prezenţa unei astfel de femei, bărbaţii se simt nedoriţi şi îşi pierd pofta de a mai fi cu ea.

Igiena precară

Şi ei acordă la fel de multă importanţă igienei corporale ca femeile. Nu se vor putea simţi niciodată atraşi de o femeie care nu le inspiră că s-ar îngriji.

Te inspiri din filmele erotice

Înainte de a testa trucuri noi pe partenerul tău, asigură-te că îi va plăcea ceea ce îi vei face. Spre exemplu, muşcăturile sunt la limita dintre senzualitate şi vulgaritate, aşa că ar trebui să fii atentă şi la nivelul de durere pe care îl provoci, cu atât mai mult dacă este vorba despre zonele lui mai sensibile.

Dai dovadă de entuziasm exagerat

Filmele erotice nu sunt cele mai bune exemple când vine vorba despre modul în care ar trebui să reacţionezi când eşti alături de partener. Strigătele puternice se numără printre lucrurile care îi enervează pe bărbaţi, deşi percepţia generală este contrară. Rămâi la gemete uşoare, la respiraţia profundă şi vei avea mai mult de câştigat sugerează oamenii de ştiinţă, care au studiat ce îi excită pe bărbaţi în momentele intime.

Faci exces de afecţiune şi de diminutive

Dacă eşti genul de femeie mai "mămoasă", să ştii că diminutive şi afecţiunea în exces îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului tare. Aceştia nu suportă să audă prea multe cuvinte dulci ori să primească prea multe gesturi calde de la ea, în special după încheierea partidei. Dacă te afli în această situaţie, cel mai bine este să laşi o urmă de mister.

Porţi pijamaua banală după sex

L-ai impresionat înainte şi în timpul actului sexual, dar l-ai pierdut odată ce ţi-ai pus pijamaua în care te poţi mişca în voie. Nu ştii de ce? Pijamaua largă şi banală nu îi mai inspiră nimic, îl face să nu te mai privească admirativ şi cu ochi de îndrăgostit.

@shutterstock



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg